elisamoms_60 Arkdaslar 8 haftalığım akıntım oluyor sürekli bugünde karnimda adet olacakmis gibi ağrı var normaldir diyo herkes ama sümüksü akıntım var cok cok belirsiz kahverengi akinti olmus yok denecek kadar az
kadifemsii elisamoms_60 normal canım gebelikte akıntı olması özellikle ilk ve son zamanlar . Regl olacakmış gibi sancı çekmenizde normal . Ama akıntının rengi kahverengi olması doktora gitmenizi gerektirir.
Babydream elisamoms_60 canım öncelikle çok geçmiş olsun aynısı dün ve bugün başıma geldi dün çok azdı bugünde yine hafif belli belirsiz sümüksü içinde kahverengi olan bir kan vardı doktoruma yazdım bugün ve hemen muayneye gittim çok şükür bi sıkıntı yok ama içerde kanama alanı varmış her ihtimale karşı iğne yapıldı. Dikkate alıp hastaneye git geç olmadan canım
kadifemsii elisamoms_60 takip edin az çok farketmez ben olsam kahverengi akıntım olduğundan emin olduğum gibi giderdim doktora. Umarım önemsizdir
elisamoms_60 kadifemsii ayrica kahverengi o kadar tehkileri değil doktorlar kirmizi kandan korkun diyodu çünkü kirmizi olan yeni kanamadr
kadifemsii elisamoms_60 bunu 3 gebelik yaşamış ve biri düşükle sonuçlanmış biri olarak bende biliyorum. Kahverengi kan beklemiş kan demek. Kanama alanı olabilir ben düşüğümü yaptığımda ilk kahverengi leke görmüştüm 2 hafta sonrada düşük yaptım . O yüzden ihmal etmeyin diyorum . Umarım sağlıkla kucaklarsın canım
Mrsbetull elisamoms_60 üzmek istemem ama benimkinde kalbi durduğu için kahverengi hafif leke geldi tabi yerleşmede olabilir kaç haftalıktın