Selcann BirAsyaannesi işte kızımda prenses gibiydim hamileyken simdi eser yok valla 😂 soylenmeye bile vaktim olmuyor o derece biz birbirimizi anlarız 😂
BirAsyaannesi Selcann aynen oyle valla bende kizima hamileyken yan gelip yatardim simdi cocuga ayri yemek kendimize ayri yemek bide karnimizdaki bebisle allah yardimcimiz olsun valla ilk hamilelik sultanlık gercekten 😁
Gulmom Juulide yok ya ne yanlıs anlayacam gayet dogrusun 🤣🤣 bide cagırmadıgımz halde gelmek var 🤯💥 onlar cok yakınız zaten biz yaparız diye dusunuyor sanırım ama oyle olmuyor ev sahibi nerde oturuyor ki yerinde🤷 ya yarın bir yalan sallayacaz ya da ben ölecem gün sonunda 😞
mislinaninannesi Juulide ben gece itibariyle 40 hafta oluyorum.evi gectim esimin işyerindeki elemanlara 5 6 kişiye de yemek yapıyorum bitane de kızım var ayrica
Juulide mislinaninannesi anacım seninki daha zormuş ne öyle Allah yardımcın olsun keşke imkanlarımız olsa da annelerimiz yanımızda olsa
mislinaninannesi Juulide annem cook uzakta.yakinda olsa fazla faydası dokunmaz bana.kardeslerim küçük hepsi okula gidiyor o anca kendi işini gücünü yapabilir🤷♂️🤗bu halimize de şükür
Sude1 Mihriballim 14 haftalıkken bile bulantıların geçmedi mi benimde 10. Hafta bulantılarım çok 3 aydan sonra geçer diye umut ediyorum hep 😭
Mihriballim Sude1 benim ilk gebeliğimde 9 ay sürmüştü bunda geçmemesine şaşırmıyorum o yüzden ama belki senin geçer
NeseA Allahtan benim eşim aşçı sabah 9 da gidiyor gece 12de geliyor çok şükür:) ben ve çocuklarım ne yapsam yeriz bazen çocuklarım anne sen yorulma biz yumurta kırar yeriz diyorlar kıyamıyorum onlara canlarım benim evlat başka yaa😘😘😘