Meryem2746 Dün kontrole gittim 29+1 de gittim ama ultrasonda 28+2 olarak çıkıyor gelişimi 1270 gr 38 cm olmuş çok şükür ama doktor küçük dedi sizin kilolar ne durumdaydı
Asyaveannesi36 Meryem2746 ay nasıl söylüyor bunu bence gayet iyi kilolu olunca ne olucakmış sağlıklı olsun sıkma canını
Meryem2746 minikkoalammm normal ozaman gününde gidiyor göbeğim hiç yok 12 kilo aldım ama nerem aldı bilmiyorum doktorda zayıf diyince tedirgin oldum açıkçası
minikkoalammm Meryem2746 bende 15 kilo aldım cnm meyve çok tüketiyorm şekerden dedi bana da bebek için 1260 Gram 37 cm gayet iyi dedi
ikiprensesannesii Meryem2746 valla özellikle yedigim bisy yok ama sut yogurt pekmez ceviz meyve cok tuketyorm 😂
ikiprensesannesii Meryem2746 ben yediklerimzle cok ilgisi oldugunu dusunmuyorum ilk kizimdada ayni seyleri tukettim ama kendim kilo aldm kizim 3700 dogdu bundada kndim kilo almiyorm bebis aliyor doktor 4 kiloyu gecer dedi 🤦♀️
Meryem2746 ikiprensesannesii kişiden kişiye değişir dediğin gibi 3 kiloda az değil yani normal maşallah kızla erkek arasındaki farkda var sanki erkekler daha kilolo galiba 😂
Meryem2746 Asyaveannesi36 erken doğum riskim var canm tabi sağlıklı olması en önemlisi küvez bakımından dolayıda biraz kilosu önemli 🙄
Asyaveannesi36 Meryem2746 dikkat edin ama doktorlar çok korkutuyor üzüyor bazen pat diye söylüyorlar hemen
Meryem2746 minikkoalammm bende meyve cok tüketiyorum yasakladı şimdi şekerim biraz yüksek çıktı ama arada yiyiyorum 🤭
Yusufhalime Meryem2746 29+6 da gitmiştim en son 1620 gramdi şuan 32+2 yim 2 hafta sonra gidicem bakalım ne kadar olmuşum bizim oglan