mihrimah_1623 İyi akşamlar arkadaşlar 6 haftalık hamileyim . Bugün sadece çamaşır selesi kaldırdım ama sol kasığımda ağrı oluştu ve midem de bulanıyor. Korkmaya başladım, bu durumu yaşayan var mı ?
busrakoylu mihrimah_1623 sıkıntı olmaz canım Allahın izniyle dinlen ayaklarını uzat kanama olmadığı durumlarda ağrı sıkıntı olmuyor. Ben neler kaldırdım hamdolsun maşallah bişey olmadı olmadığı zaman olmuyor demek ki aakin ol dinlen bolca.
Beyzan738 mihrimah_1623 bida kaldirma tam thlkeli zamanlar ağır bsy kaldrma sakın Yukarıya uzanma Eğilme
mihrimah_1623 busrakoylu çok sağ olun içimi ferahlattınız. Çok da ağır değildi kaldırdığım sele ama yine de bacağıma doğru kasığımda ağrılar oluştu mide bulantısı da eklenince düşük şüphesi geldi aklıma :( Allah korusun, dua edin benim için olur mu :'(
busrakoylu mihrimah_1623 tabiki kuzum dua ederim Allahın izniyle hiçbir şey olmaz korkma sen dinlenmene bak🙏🏻 Miden hamilelikten bulanmıştır, ağrılar her türlü oluyor sadece o zamana denk gelmiştir. Ben çamaşır selesi heppp kaldırdım mecburuz zaten güzelim ağır pamuk yatak kaldırmıştım sırf süpürcem yerleri diye ayyy pişman oldum tabi de çok şükür ki bişey olmadı canım🙏🏻❤️