Merve_0109 Byztrkravc iyiye bilirsiniz ama soradan mide yanması çekersiniz ben iyiyorum sonra çekiyorum gece boyu 😅
Hilal-95 Byztrkravc abartmadan yiyebilirsin tabkide çiğ köftenın içinde çiğ et olmuyomuş çok araştırdım güvendiğin biyerden al ye affyt olsn 🤣
Tnssahin Byztrkravc yahu etsiz çiğköfte ne zararı olabilir bulgur yanı sonuçta hamilelik bukadar abartılacak bisey degil ya
Mihriballim Bir hafta sayabildiğim 4. Çiğ köfte postu. Yiyin arkadaşlar abartmadan yiyin 😀😀😀 hiç bişey olmaz
Byztrkravc Tnssahin cevaplamayabilirdin böyle tepki vereceğine insan bişeyler yaşayınca herşeyden korkabiliyor böyle bilgi almak istedim
Zeyyyn Byztrkravc ye canım birşey olmaz vallahi gebelikte onu yeme bunu yeme dediler doğurdum yicek bişi yok onu yeme gaz yapar onu yeme dokunur hamileyken iyiki yemişim valla
Merve_0109 Byztrkravc ye canım ye sorun olmuyor bulgur salça pul biberi yani ne zararı ola bilir ki 🤷
okuyor İçinden çıkan yeşillikleri yeniden yıkamadan yemeyin. Dürüm söylemek yerine yeşillikleri ayrı söyleyip siz dürüm yapın. Yeşillikler iyi yikanmazsa toksoplazma bulaşma riski oluyormuş.