Merve234 İyi akşamlar arkadaslar. Yogurdunuzu kendiniz mmi yapıyorsunuz satın mı aliyorsunuz. Doktorum kendim yapmami önerdi
Dilekcnkn Merve234 Valla ben hazır alıyorum yapmasını bilmiyorum çünkü ama bunca şey yiyoruz yapıcağını yoğurt mu yapar yani saçma bence salçayıda kendimiz yapalım o zaman 🤷♀️
Pinarlina Merve234 yoğurt salça kefir hepsını kendım yapıyorum süt de inekçi bi teyze var gidip alıyoruz bence doğal olan hersey daha ıyı şimdi aaa o doğal bu doğal deıl yoğurt olsa olmasa dıyen olur elbet ama bulabıldıgın yapabıldıgın herseyı bence doğal yap
Merve_0109 Merve234 Ne kendim yapıyorum ne satın alıyorum kaynanamdan Allah razı olsun o yapar gönderir 🥰
Dilekcnkn Shrshn001 😂😂 valla şu an ne yesek hepsinin içinde birşey var yani kaçış yok yapabilen yapar yapamayan da normal ye bu zamana kadar kimseye birşey olmadıysa bundan sonrada olmaz satılan sütler bile hormonludur artık😂😂
Ayse32 Merve234 ben kendim yapıyorum canım hazır yogurt hamileliğimde hiç tüketmedim cünkü doktorum pastörize edilmiş süt yoğurt ve peynirin bi faydası yok sadece karnını doyurursun demişti zaten yoğurt yapmanın bişeyi yok köy sütü bulabilirsin illa kaynatıp mayalarsın internetten bakarsın tarifine
Aslylmz Kendim yapıyorumm doğal mayalanmış yoğurdun verdiğini hazır yogurttlar tabiki vermiyor içindeki kimyasal koruyucular vs olabildiğince kendim yapmaya calısıyorum ☺️
gamzosgamzos Merve234 pastorize gunluk sutten kendim yapıyorum daha doğrusu 22 aylık kızım var ona zaten mayalıyordum bende ondan yiyiyorum 😊
Clementinee Merve234 yıllardır annem yapar yoğurdu ona alışkınız market yoğurdu tuhaf geliyor alışınca ama ben hiç yapmadım annemden aldm hep 😂😂
Hanifebolat34 Bende hazır tüketemiyorum hiç bir faydası da yok zaten yapay gibi geliyor alışkın olmayınca çiftlikten taze kapıya kadar getirtiyorum araştırın öyle dağıtım yapanlar var kendiniz yapın çok zor birşey değil😉
Onurbunur Merve234 hazır yoğurt yiyemiyorum hiç yoğurt tadı yok alırım sütümü kaynatırım ılıtırım mayalrım ohh miss 🥰
DemetF Merve234 normalde de kendi mayaladigin yogurt daha saglikli katki yok bi kere. Bende annemde oldugum icin hep mayalanmis yogurt tuketiyorum
Asyaveannesi36 Merve234 olabildiğince yapabildiğim herşeyi evde yapmaya çalışıyorum hamililekten öncede haZır yiyemiyordum süt tozuyla yapılıyor çoğu da zaten 🤦🏻♀️ Yapımı da çok çok kolay evdekine alışınca dışardan alamıyorsunuz zaten