TCTuernekolu Patito__ biz doktora sorduk oradan birşey olmaz çantayı geçirdikleri yerden geçme yeter dedi ve güldü😁
MeltemKurayTosun Patito__ yok ben hic gecmiyorum ill uc ay daha onemli diye biliyorum ama tabi her evre onwmlidir gecmeyin
Yogurtlupilav Patito__ her gün kullanıyorum metroyu, hafifçe ittirip yansan geçiyorum, oradakiler de anlayış gösteriyorlar. Ama metroda çokta kasmam, çok bi zararıda yokmuş, mecbur kalırsam geçerim.
rileyss Patito__ çantaları koyduğumuz aletler çok tehlikeli, xray olan onlar aslında. onlardan mümkün olduğu sürece geçmemeye çalışın, ama sadece kapı gibi olanlar metal dedektörü olduğu için zararı yok ama yine de geçmiyorum ben sıra beklememek için :)
Dk16 Nergs199 biraz araştırma yapınca zararlı olmadığı orataya çıkacaktır sonuçta ben de hamileyim neden yanlış Bilgi vereyim
Dk16 svmeybgl millet de çatacak yer arıyor ben neden yanlış Bilgi vereyim ki biraz araştırma yapsalar x ray ile metal dedektörü arasındaki farkı anlarlardı...
Dk16 svmeybgl elimizdeki telefonu evdeki WiFi yi ne yapıcaz ? Onlar da daha çok var ama kullanıyoruz hadi herkes bıraksın o zaman bunları da 😂😂
rileyss Dk16 saç kurutma makinası en tehlikeli olanı, onu da kullanmayalım 😂 ben de eşim de mühendisiz ama bu konuda ikimize de zır cahil muamelesi yapıyor radyasyonun r sini bilmeyen insanlar boşverin
elifnelifnaz Patito__ ben geçmedim hic sadece bi yer gecirdi hamileym desemde telefon kullanıyorsan oda radyasyin dedi gec dedi mecburen geçmiştim
Dk16 rileyss ah ah ne diyelim demek ki bir konunun uzmanı olmak yetmiyor birşey bilmek için 😂😂😂😂🙋🏼♀️