mmrv Patito__ aslnda arkadaslarinda dedigi gibi bi zarari yok. Doktorlarda gecebilirsiniz diyo. Ama ben hic gecmiyorum ne olur ne olmaz diye.
Patito__ mmrv bende oyle yapayim ozmn ne olur ne olmz inttede programdan uyari olark gecme cihazlardan diye en iisi mumkun oldkca gecmemk herkes farkli konusuyor riske atmamak lazm
idemParlatan Patito__ ben hiç geçmedim çantamda ilaçlar olduğu için çantamı dahi geçirmedim sİzde öyle yapın ne kendiniz geçin nede eğer çantanızda ilaç Varsa çantanızı geçirin zaten güvenlikler anlayışlı oluyor
Dk16 OktayMeltemSahin bir de mağaza girişlerinde de var o zaman oradan da geçmemek lazım dimi ama Bence sıkıntı yok x Işın’ı bambaşka birşey
Bahar54 Ben surekli geciyorum 2 kez yurtdisina ciktim havalindan her aramada gectim, avm lerde de geciyorum. Kendinizi korkutmayin arastirin x-ray olmadigini goreceksiniz :))
Mineoksuz Bahar54 bende öyle geçiyorum öğrendiğimden beri 🤷🏻♀️ Araştırdım arkadaşların dediği gibi çantamızı koyduğumuz cihaz asıl zararlıymış eşimle gittiğim için hep avm ye çantamı oraya koyunca eşim alıyor çantamı vermiyor bi süre 😁 o benden dikkatli 😏 herşeyde radyasyon var artık buz dolabından tutun telefonlara kadar bu zamanda
Yogurtlupilav Patito__ her gün kullanıyorum metroyu, hafifçe ittirip yansan geçiyorum, oradakiler de anlayış gösteriyorlar. Ama metroda çokta kasmam, çok bi zararıda yokmuş, mecbur kalırsam geçerim.
Nergs199 Dk16 tmm işte ordan gectiginde o isinlarda içinden geçiyor .yani bebek için zararlı .hamilelerin geçmemesine neden bişey demiyo güvenlik ozaMan. Kesinlikle zararlı .yanlış bilgi vermeyin
Bahar54 Nergs199 hayir o hareketli kisimdan gecmiyorsun ki o zaman basinda duran gorevli surekli radyasona maruz kalirdi. Doktorunuza sorun ben sorup o sekilde gectim.
Cekuli Nergs199 canım yanlış bilgi vermiyor metal dedektörü o bi ışıma yapmıyor çantaların konduğu şeyde zararlı radyasyon var belirli bi zararı yok ama ben genel olarak geçmiyorum
Dk16 Nergs199 biraz araştırma yapınca zararlı olmadığı orataya çıkacaktır sonuçta ben de hamileyim neden yanlış Bilgi vereyim
[silindi] Patito__ bende geçmiyorum ☺️ Ama elimizdeki telefonlar bize daha zararlı bir kere havaalanında geçmiştim birşey olmadı şükür ama avm lerde bende geçmiyorum ☺️
tugbaninmucizesi Patito__ ben 4 haftalık ken öğrendim o zamandan beri gecmiyorum bayan güvenlik eliyle arıyor 😊
Patito__ Berfin002 ben yine iyi erken farketmisim sende gecme cnm ne olur ne olmaz bende en fazla onkere gecmisimdir maalesef insallah skinti olmaz Allaha emnt
Dk16 svmeybgl millet de çatacak yer arıyor ben neden yanlış Bilgi vereyim ki biraz araştırma yapsalar x ray ile metal dedektörü arasındaki farkı anlarlardı...