Sezeniko Merhaba daha önce de yazmıştım. Beta hcg ölçtürdüm adetim gecikti ve bugün kanamam oldu buna rağmen bana hamile olabileceğimi söyleyen oldu çevremden. Ama ben bu kanamanın adet kanaması olduğunu varsayıyorum. Sizce ne olabilir
Volkitolki Sezeniko gebelik üstüne adet gören var Belki yerleşme kanaması da olabilir yarı yarıya ihtimal var
Mayacm Sezeniko idrar testı varsa yapın ıstersenız beta 5 in uzerındeyse hamılelık vardır sonuc dusukse ya ıdrar yapın yada tekrar kan testı yaptırın
Melismelis Sezeniko üste görme kanaması adet kanaması gibi yoğun olmuyor ilk gebeliğimde olmuştu 5 haftalık hamileydim o hafif leke tarzında oluyor 1 hafta falan sürüyor bir fitil veriyorlar sürekli yatman gerekiyor. O yüzden maalesef adet sanırım. Yumurtlama tarihlerini iyi ve düzenli tuttururaan olur inşallah bebiş
EdizEliz Canım hcg değerin kaç çıktı. Adet zamanın ise kanama adet kanamasındır büyük ihtimal. Umarım tez zamanda herşey gönlünce olur
EdizEliz Sezeniko canım benim de 2.30 çıktı dün kan vermiştim ben de. Üç dört gündür kahverengi akıntım vardı adetime daha vardı. Yerleşmeden şüphwlendim bende. Yarın kan verecektim tekrar ama bugün kanamam oldu malesef. Yarın kadın doğuma gidicem. Yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi kullanmak için. Umarım sen güzel sonuçlar alırsın bu ay😊