Busy 39+2 sancım çıktı ve lekelenmem var 3 cm açıklığım varmış. Adet ağrısı gibi ağrım var. Ne kadar sürede doğum başlar ki ya da açılmam artar ? Tecrübesi olanlar var mıı 😐
DiSaMeKa_2018 Busy ben 4 cm le gitmiştim vücut meselesi biraz canım ama imkanın varsa squat ve yürüyüş yap squati bol bol yapmaya çalış benim 4 saat sürdü rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin sağ salim bir avazda evladını kucağına al inşallah bizlerede dua et 🙏😇
Aselinkooo Busy bünyeyle alakalı canım kesin net bişey diyemez kimse kolay doğumun olur inşallah hızlı ilerler 😊
Busy DiSaMeKa_2018 amin insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🤗 genel bi ağrım var suan herhalde sancıyı sıklaştığını anlarım değil mi ?
DiSaMeKa_2018 Busy anlarsın canım dakika tutma imkanın varsa tut sancı siklasinca daha kısa sürede ve biraz daha uzun sürüyor şuan ki sancın nasıl kasiginda mi belinden mi geliyor
DiSaMeKa_2018 Busy evet canım zaten doğum sancısı sürekli duran bişey değil gelip geçer sıklaştığında açıklığın çoğalıyor demektir doktorun ve eben nasil yonlendiriyorsa o şekilde devam et lütfen sağ salim alırsın inşallah kucağına
H_myra1 Busy ne desek dogru olmaz herkezin açılma ilerleyişi farklıdır sizin ilk ve 2.dogumunuz bile birbirinden farklı olur bir an önce saglıklı ca kucagınıza alın inşallah