2tospikannesii Kızlar 13+2 haftaligim doktor 13+6 olarak gördü ama bi sorun yok dedi %95 kız %5 yanilma payı olabilir ama kiz görüyorum dedi sizinle paylaşmak istedimmm🥰🥰
Cansusahinn 2tospikannesii banada kız dedi ama yinede 4 ayı bitirip öyle gel dedi kesin net olarak o zaman soyleyebiliyorlarmis
Pembekurdeleli 2tospikannesii Rabbim hayırlı etsin ♥️ siz yine de bişi almayın 🥰 1-2 kontrol sonrasında tam netleşir Bana da kız denildi sonra pipi çıktı 😂
deutschetraum 2tospikannesii aynını bana de demişti 26 haftalık olduk değişmedi detaylıda da kız dendi
Pembekurdeleli 2tospikannesii Yani yanılma olmayanda bilir tabi ki kalbinizden geçen olsun ama kıyafet almak için çok erken önünde upuzun yol var.. ben hep erkek hissetmiştim zaten ama doktor kız dedi hatta organına kadar inceledi bile 😂 ben ama bi çıkıntı görmüştüm Sonra ki muayene de erkek olduğu çıktı
tugcesari Maşallah benimde 9+5 gunluk kizlar bitane oglum var 4 yaşında hayirlisiyla insallah kizim olur 🤲
2tospikannesii tugcesari içim kıpır kıpır oluyo bildiğin gibi değil Rabbim insallah sağlıklı sıhhatli nasip etsin bizlere benimde 2 yasinda bi oğlum var, bugun ona bakıp bakıp oğlum bacın geliyor diyodum 🤣🤣🤣
2tospikannesii Pembekurdeleli bilmiyorum ki bende ta hamile kalmadan kızım olduğunu görmüştüm ama hamileliğimde cok zor geçiyordu bulantı falan çöktü herkes kiz o zaman diyodu bakalım hayırlısı olsun ya ben şimdiden diğer oğluma bakınca yanında kız kardeşini hayal etmeye başladım hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter ki 🤣
2tospikannesii deutschetraum yaa hadi hayırlısı olsun hakkımızda 🥰😍 yeter ki sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza
Pembekurdeleli 2tospikannesii Amin inşallah Allah iki duyguyu da tattırsın tabii Ama bulantını. Cinsiyetle alakası yok Hatta hep ekşi yedım kesin kız dediler 😂 bende zor geçirdim geçiriyorum şimdi 37 haftalığız 🥰 İnşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız
2erkekannesiii Valla doktorum bana 13 haftada kız görüyorum dedi çok hazırladım kendimi kıza ilk bebeğim erkek diye 17 haftada erkek olduğunu öğrendik bence 16 17 haftaya kadar bekleyin