Liyaa Mrb hanımlar. Peki uyku gurusu 0.5 tog kullanan var mı aranzda? Memnun musunZ? Bebeğim 24gunluk acilen tulum almam lazım yardımcı olur msnz?
Defnemmmmmm Liyaa valla canım ben 3.ayından itibaren hiç tog bakmadan aldım kullandım lc waikikinin tulumları çok güzel sıcakta tutuyor 3 yıldır alıp kullanıyorum İnan kaç tog bilmiyorum🤭😁
kcnr Liyaa owlide soğukiklimler için 0,5 öneriliyor zaten başka markalardda yüksek toglılarda 1 yaştan başlıyor gibi geldi bana bende düşünüyorum
Liyaa Defnemmmmmm içine ne giydiriyorsn oeki cnm? Kaç derece oluyor oda? Bir de şu elyaf tulumlar mi?
Bebegim000 Canım bende alacağımda 0.5 tog çok az değil mi kış için ideal olan 2.5 tog almalısın demişti doktorum özellikle danıştım daha doğum yapmadım ama kış bebeği olacak nasipse bende oyle tulumlara bakıyordum
Liyaa Bebegim000 0.5 togalr bahar için zaten cnmm . Benm ev şu an sıcak baya gündüzleri 27 derece flan geceleri 25 o açıdan şu an kullanmak için sordm. Kış için de 1.1-5 sayı dusunuorm inşallah. Çocuğu mahvettm 25 gündür saçma sapan giydiriorm tulum olmadigi i cn
Defnemmmmmm Liyaa evet canım elyaf gibi olandan içine ev soğuksa pijama takımı giydiriyorum Petek yanıyorsa sadece zıbın giydiriyorum