bigunanneolucak Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik belirtileri başlıyor yaşayanlar yazabilir mi🙏🏻
Cennetkusum1 bigunanneolucak Ben yumurtlama testinde yumurtlamayi gördükten 12 gün sonra belirtiler olmuştu en çok mide ekşimesi ve bulantılar
Kvser bigunanneolucak yumurtalama belirtileriniz nedir acaba bende bir kaç gündür yaşıyorum sanırım ama yumurtlama olduğundan emin olamadım
maviay246 bigunanneolucak canım ben 15 gün sonra çift çizgiyi gördüm çok acıkıyordum ve aşırı uyku hali vardı başımı kaldıramıyordum tabi öğrendikten 4 gün sonra kimyasal gebelik yaşadım 💁♀️🙂 rabbim inş sağlıklı bir gebelik nasip eder hepimize 🥰🥰🥰🤲
Bfduam bigunanneolucak rica ederim, bazen böyle bilgi edinmeye yönelik postlara cevap gelmiyor, inş gelir.
maviay246 Kvser canım beyaz akıntın yoğunlaşır kasıklar bel agrırır şeffaf yumurta akı gibi akıntı var ise yumurtlama demektir bende böyle olmustu bir çok kişide öyle oluyor 🌸🌹
Kvser maviay246 bel ağrımda vardı adet ağrısı gibi dediğiniz tüm belirtiler var bende canım 🥰inşallahhhhh bu ay tutar. 🤲🏻