ipek-nefes11 Selam kızlar siz hamileliğiniz boyunca en çok neyi özlediniz? Ben en çok yüzüstü yatmayı😂 20+2 den selam herkese🤲🏻💕
lentil ipek-nefes11 aynen yüzüstü uyımak kesnlkle ve 1 lokma yedikten sonra gelen şu reflüden gına geldi yatsan yatılmıyor deli olacağım
Merve_KOPUK ipek-nefes11 yüzüstü yatmayi o kadar özledim ki daha önce hiç bişeye bu kadar hasret duymamistim 😂😂 son 99 neyse ki ☺
mutlufatos19 ipek-nefes11 yüz üstü yatmayı ve ne yersem yiyim içimin bulanmamasını banyoya girenken rahat rahat duş yapmayı küsmamak için 10 dk de yapıp çıkıyom of of 🤦🏻♀️
busrakoylu ipek-nefes11 ben istediğim şeyi istediğim zaman yemeyi özledim özgürce.. (bunlar genelde zararlı şeyler abur cubur kola sucuk salam vs vs) 😒🌸
Ayseee4238 ipek-nefes11 yüzüstü yatmayı ve yeme içme serbestliğini özlemiştim doğum yaptım 41gun oldu ne yüzüstü yatabiliyorum ne de herşeyi yiyebiliyorum hatta hamilelikte dahami rahatmisim yeme içme konusunda bilmem yok onu yemeyin bebeğe gaz yapar yok bunu yemeyin sütümü etkiler yüzüstü zaten goguslerde süt olduğu için aciyor yüzüstü yattığımda yatamiosun ins bikac aya bunları yapabilirim🤣🤦
ipek-nefes11 Ayseee4238 doğum sonrasını hiiiç düşünmek istemiyorum ilk 13 gün anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti bakalım bunda nasıl olacak😱
Mimik Yüzüstü uyku🥺 Uzun yuruyusleri🥺 38 beden kotlarımı🥺 Doyasiya kahve🥺 Sakatat🥺 Skuterimi🥺 Masaj aletimi🥺 Sirtimi çiğnetme🥺
rgk ipek-nefes11 istediğim her şeyi yemeyi canım çekenleri, sufle, börek, badem şekeri, browni, çikolatalı kurabiye… hepsini çok çok özledim