Ayliz_123 (Alıntı yazı) Adet olmam gereken günden 3 gün önce test yaptım negatifti. Adet olmam gereken gün yaptım yine negatifti yoktur sandım artık yapmadım daha adet olmayı bekledim. 5. Gecikme gününde kardeşimin zoru ile yaptım çok silik 2. Çizgiyi gördüm. Bende geçen ay 8 gün erkenden yapmışım ama beklemek gerekiyormuş baksana 5. Gecikme gününde anca silik bi şekilde çıktı testte (Böyle de olabiliyormuş kızlar)
benito Ayliz_123 tebrikler, inşallah kan testinden de güzel sonuçlar çıkar 😇 beni de herkes hamile sanıyor bu ay, regl dönemine 5 gün var. Kan testim negatif çıktı ama işte hala bi umut var 🥲
Beyza2727 Ayliz_123 benimde ilk bebeğimde 5 gün geçmişti çok silik bir renk çıktı en keskin sonuç 2 hafta geçmesi lazım çift çizgi için beklemek gerek
Ayliz_123 https://resimyukle.io/r/aSVUAMmkED Bugün tekrar yaptım ilk çıkmadı yine dedim erken herhalde bıraktım yemek yaptım sonra Bi bakıyım dedim çok silik bir çizgi çıkmış zor görülüyor umarım vardır
Ozgeliko Ayliz_123 var gibi gözüküyor istersen bir kaç gün sonra tekrar ilk idrarla yap 🙏☺️ benimde 4 gün kaldı bata🙏
Ayliz_123 Umut60 9 Kasım inşallah bakalım yarın diş Randevum olduğu için gitmeden kan vereyim diyorum dişe
Umut60 Ayliz_123 bat aynı bakalım bende dün yaptım negatif di yinede bekliyorum midem bulanıyor göğüs ağrım da var kist mi var diyorum bulantı için bakalım
Beyza2727 Ayliz_123 bak diş için filim çekerler oda varsa bebeğine zarar verebilir benm öyle oldu anastesi yüzünden bebeğimi kaybettim 🥺 kan testi ver öyle git
Btl-Als Ayliz_123 Benimde dün çıktı çizgisi sonra kurudu aynı bu şekil oldu aynı testten sabah yaptm bu seferde negatif çıktı artık oluruna bıraktım batım 7 kasım bekleyecem biraz
Sarac06 Btl-Als seninle aynıyız canım benimde batım 7 de dün denedim pozitif çıktı sabah tekrar denedim negatif çıktı rabbim inşallah nasip eder bizede
Ozgeliko Bat 8,bugün kaset test yaptım negatif çıktı. 3 günüm kaldı, büyük ihtimal ben bu ay da elenicem 😔 inşallah dileyen herkes pozitifleri gorur 🙏
Ayliz_123 Ozgeliko testler marka marka değişiyormuş umarım o test te yanılmışsınızdır vardır inşallah