Umut60 benito kabızlığı yok bat 10 Kasım kasık ağrım oluyor herkes kabızlık olur diyor kendi adıma moralim bozuluyor
benito Umut60 herkes her belirtiyi gösterecek diye bir şey yok. Mesela benim de göğüs hassasiyetim yok bu ay. Geçen ay vardı ama hamile değilmişim. Yani çok kafaya takmamak lazım. Hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun hepimize 😌
benito Ayliz_123 herkes belirti göstermiyormuş zaten. Özellikle erken dönemlerde belirti olmayabilirmiş. Adet tarihini beklemekten başka çaremiz yok, en net belirti o 😊
Tubi0505 Günaydın akşam soğuk algınlığı nedeni ile acile gittim gebelik şüphem var diye belirttim beta hcg yaptılar hamileyim 2 gün sonra bakılıcak artışa
Seydanuurr4 Tubi0505 ay bugün aynı olay bende de var bogaz agrısı ve çok bas agrım var değişik bi durum
Ayliz_123 Ozgeliko aynen bende dayanamadım negatif erken daha hayırlısı inşallah hepimiz için umudu kesmek yok🌟
Ozgeliko Bfduam İnsallah regl gecikmesi ile güzel sonuç alırım diye hala umudum var bu ay için ama bakalım 🙏 hepimiz pozitif sonuçlar görelim 🙏