Emirsmom18 Kızlar 20 haftalık oldum. 65 kiloyum hala kilo almadım ve karnım çıkmadı hamıle degılım sanki bu hafta da olanlar sizde nasıl durumlar. 💃💃
Minnosannesi38 Emirsmom18 bende 20+5 gün en son kontrolüme gittiğimde 5 kilo almıştım sadece karbim biraz belki oliyor benim
gldn065807 Emirsmom18 19 haftama giricem hala ne göbek var ne kilo bakalım ne zaman basliycaz benimde ikinci gebelik
Mimik Kiz ne guzel karninin cikmamamsi karin yapindan kaynakli, Benim kardesimin esi de gobegi son aylarda cikti… Hafifligin tadini cikar😁
Mimik Emirsmom18 Oy masaAllah🥰🥰🥰 Tecrubeliymissin yaaa… Allah bagislasin😘😘😘 insaAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin😘😘😘
987123 Ya ben 15 haftalık gebeyim ama benim karnım taaaa nerden belli oluyor , bu üçüncü çocuğum iki 3 kilo almışım da karnımı gören maşallah hemen çıkmış diyo ikinciyle arada 1 buçuk yaş var ondan mı tez çıktı anlamadım ki
Zeytininannesi01 Emirsmom18 18+5 günlük hamileyim bende sadece 1 kilo aldım dediğiniz gibi benimde göbeğim hala tam belirginleşmedi inşallah hep böyle olurda bebeğe gider kilo 🤲😁
Emirsmom18 Zeytininannesi01 benım 2 ci gebelik oğlum da Yıne almadım hıc gobekte çıkmadı 3.900 dogdu kızım da almadım h ıc2 kilo dogdu 🤦♀️
-momymomy3 Emirsmom18 20+4 haftalığım 3.5 kilo aldım göbeğimin de maşallahı var ben burdayım diyor 😂 ama 3.hamileligim ondan bu kadar çıktı hemen ilk de benim de çok geç cıkmıstı 😊
Emirsmom18 -momymomy3 ya benım de 3 gebelik Yıne çıkmadı 🤦♀️ 4 cocugu da dusunmuyorum asla 😂 3 sondu 😂😂😂🤦♀️🤦♀️
Silacinarr00 Emirsmom18 20 haftaya giriyoruz biz de 2 gün içerisinde birden karnım büyüdü hiç büyümeyecek zannediyordum 😅 kilo olarak mide bulantısı yüzünden çook kilo verdim 🤷♀️
Emirsmom18 Silacinarr00 benim mide bulantısı yok iştahsızlık çok 68 kıloydum kilo verdim daha almadım 65 im hala 😊
Gamzeli_anne_ Emirsmom18 24 haftalık hamileyim karnım cok çıktı corap giymeye bile nefes nefese kalıyorum 😔ne guzel çıkmadiysa
Emirsmom18 Gamzeli_anne_ ya bende öyle istiyorum hıc Bi gebeliğim de o duyguyu yaşamadım bunda yaşamak isterdim koca göbek 😊😊
Emirsmom18 Gamzeli_anne_ ya bende öyle istiyorum hıc Bi gebeliğim de o duyguyu yaşamadım bunda yaşamak isterdim koca göbek 😊😊