9009 7+4 üm ve inanilmaz kilo artışım var 6 kilo Yememe dikkat ediyorum 2 2.5 lt su iciyorum bol bol sıvı, hareket, bulantim tiksinmem yok ama yarı kabizim bu ne olacak böyle 😟
Ozlem2904 9009 6kg hemen nasil aldiniz 😥😥😥 belki kabizliktandir. Blogtaki diyeti uygulamanizi oneririm birde youtube da elcin demirel var onun yuruyuslerini yapin ben 26-28haftalarda kg mi onunla korudum.
guzelbebegimmmmm 9009 bebeğiniz 3 ay sizin kanınızdan falan besleniyor. Sizinki psikolojik olmuş sanırım. Hamileyim diye ekstra mı yiyorsunuz yoksa😄
Yagmur00 9009 o haftalarda cok duzensız oluyor bendeu bı aldım bı werdım suan sabit duruyorum ebe noraml dedı alıp wersın kalmaz dedı kılo
9009 Ela532 o zman beni anlarsın pskolojimi bozdu ya bi anda her kiyafetim dar gelmeye başladı yesem dert yemesemde alıyorum
9009 guzelbebegimmmmm okudunuz mu bilmiyorum ama yememe dikkat ettiğimi de yazdım, buraya birbirimizin endiselerini gidermek icin post aciyoruz, birbirimizi kırmak moral bozmak için değil.
Ela532 9009 gerçekten şu içsek yarıyor canım bende inanılmaz kilo aldim çok kısa sürede hicbirseyim üstüme olmuyor sürekli genişliyorum sürekli biseyler alıyorum üstüme 😑 çok dert oldu bu bana valla inşallah biran önce doğumu atlatırız sağlam bir diyet bekliyor
guzelbebegimmmmm 9009 sizi kırıcak bir şey söylemedim ki. Eğer öyleyse kusura bakmayın farkında değilim. Hormonlardan sanırım alıngansınız