AlpAslanbabysmom Bu haftalarda hareketleri bu kadar kuvvetli hisseden var mı 😍🧿 sizin bebişler ne yapıyor 😂
sehrengiz_8 AlpAslanbabysmom baya net hissetmeyi soruyorsanız benim de öyle ama henüz elimi kolumu ayağımı hareket ediyor bilmiyorum bir de sürekli bir hareketi yok belirli saatlerde sizinki de mi öyle 😊cinsiyetiniz ne bu arada cinsiyetten fark eder mi hareketlilik onu da merak ediyorum
Birmelekbiranne AlpAslanbabysmom Benim kız anneanne evine gittiği zaman daha hareketli nedense evdeyiz şimdi biraz sakin 🤭
Busra2013 AlpAslanbabysmom 21 haftada o kdr kıpır kıpırmıydı ben 21+3 21 gırdıgımden berı cocugun hareketlerı yok oldu bır gun pıt oluo oda bebekmı tartısılır 2 gun ses seda yok korkuom
Clementinee AlpAslanbabysmom benim uyuyor galiba öyle sizin dediğiniz gibi kıpır kıpır değil hatta bir gün hissediyorum bir gün hissetmiyorum 😅
AlpAslanbabysmom sehrengiz_8 Erkek benimki bende net hareket var baya sürekli hissediyorum elimi kolumu komple sıçrama mi bilmiyorum baya kıpır kıpır içimde ama disardan anlaşılmıyor henüz 🙈😅
Clementinee Busra2013 canım bende 23 olcam pazar benimde bir gün hissetmiyorum bir gün hissediyorum oda öyle kıpır kıpır değil yani iki üç pıt pıt bitiyo
AlpAslanbabysmom Busra2013 o zamanlar sadece geceleri küçük kelebek ucusuyormus gibiydi sessiz bi ortamda yatınca hissediyordum sadece bu hafta baya artti endiselenme az kaldı hissedersin sende 😊
Busra2013 Clementinee ay valla bı 28 ulaşsaydım hep hıssetseydım yeter bı dogsaydu valla kafayı yıcm hergun ayrı bı stres ayrı bı telaş
AlpAslanbabysmom Clementinee ben baya uyuyor uyumuyor durumunu ayırt edeceğim neredeyse topçu olacak benim oğlan galiba 😅
sehrengiz_8 AlpAslanbabysmom benim de dışardan anlaşılmıyor. Bizim de cinsiyetimiz erkek şu an 23+3 haftalığız. Azıcık hareket etmesi bile mutlu ediyor. Ama en yoğun hareketini bu hafta hissettim
AlpAslanbabysmom Fatma160615 ay çok az kalmış 🙈 zaman hem hiç geçmiyor gibi hemde çok hızlı gibi aminnn hepimize inşallah 💕
AlpAslanbabysmom sehrengiz_8 aynıymışızz 🙈 benimde öyle oldu ilk defa bu hafta çok yoğun hissettim çok tatlı bir his 🥰