gazetecianne 8 gün sonra bebeklerim eve geldi. Allah tüm küvez yolu bekleyen anneleri evlatlarına kavuştursun. Çok zor gerçekten. Yoğun bakımdaki tüm bebeklere şifa versin Allah… Minicik ellerinde ayaklarında bir sürü damar yolu açmışlar yavrularımın.
Aycha gazetecianne Gözünüz aydın olsun, bebeklerinizi kolaylıkla, güle güle, sağlıkla büyütün inşallah.
Sogancik gazetecianne geçti çok şükür canım. Her şey geride kaldı. Evlerindeler artık. Değil 8 gün 1 saat bile beklemek ne zordur.
Feriyecrin_annesi gazetecianne İlk anlarınızda yavrularınızdan ayrılmak nasip olmuş. İnşallah bundan sonra bir ömür ayrılmak nasip olmaz hep birlikte sağlıkla sıhhatle huzurla büyür yavruların canım
pinartonguc Allah ayirmasin 🙏Allah sizlere bagislasin insallah🙏 Neden yogun bakimda kaldi bebisleriniz.
gazetecianne pinartonguc kiloları aslında iyiydi 2400 ve 2200 dü. İlk gün solunum sıkıntısı çektler ikinci gün normal oksijen almaya başladılar. Benden sanırım enfeksiyon geçmiş. İdrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim aman sizde ihmal etmeyin antibiyotik kullanmıştım ona rağmen geçmiş bebeklere. 1 hafta antibiyotik tedavisi gördüler sonra da iki gün kilo kaybı olmuş almaları için bekledik.
pinartonguc gazetecianne Bende dikkat ediyorum elimden geldigince suan yok enfeksiyonla ilgili bir belirti çok şükür sizinde gozunuz aydin 🙏Allah saglik sihhat versin insallah🙏
raziye2709 gazetecianne Enfeksiyon belirtilerinin nelerdi.Bu arada gözünüz aydın saglikli uzun ömürleri olur insallah
DILOS06 gazetecianne kuzum öncelikle cok sevindim bebislerine kavusmussun 🙏 Ben 33 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum varmıs antibiyotik yazdı doktor ama son donemde antibiyotik kullanılıyor mu ? Sen ne zaman gecirmistin ?
hilalsahin35 gazetecianne Hadi gözün aydın canım Allah sağlık sıhhat versin acılarını göstermesin inşallah 🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bebekbekliyoruz Allah bir daha ayırmasın inşallah Bende 30+1 günlük hamileyim bebeğinin suyu sadece 6 cm çok az erken doğum olcak hiç kilo alamıyor sadece 1.150gr bizde kuvez yolu bekliycez gibi duruyor inşallah sizin gibi bizde sağ salim kavusuruz bebegimize
gazetecianne Bebekbekliyoruz inşallah Allah kavuştursun tez zamanda 😔 süt götürün bol boş bağışıklık kazansın bebeğiniz orda.
gazetecianne raziye2709 akıntım biraz fazlaydı su gibi bende idrar tahlili verdim lökosit 35 çıkmıştı
Edibeda raziye2709 bende hiç belirti yoktu ama enfeksiyon vardı o yüzden 3 haftada bir acile veya da kendi doktorunuza gidip idrar testi yapın ben şuan 34 haftalığım sürekli gidip baktırıyorum ne olur olmaz diye