humasultan3443 Ya kızlar dikkat ettiniz mi hiç grip oldum soğuk algınlığım var diyen yok kimi görsem kimi duysam korona psikolojim bozuldu 😳🤦🏻♀️
Esraali humasultan3443 temas yoksa karıştırılıyor bende öküsrüyrdm korona mı oldm dedim dndnd ama ne eve gelen var ne ben bir yere gittim psikolojimiz bozuldu
Belacivciv humasultan3443 Belirtiler çok benzer, ben grip oldum mesela ama emin olmak için test yaptırdım tabi. Bir de dikkat etmeyen çok insan var o yüzden yayılıyor hep
Acemi_anne61 humasultan3443 benim çevremde herkes grip herkes soğuk algınlığı korona çıkmadılar 🤷🏻♀️ şimdi bende hastayım sinüslerim dolu başım ağrıyor korona belirtileri yok nezle gibiyim ama bakalım piyango bana mı çıkacak
pusatmom35 Esraali valla ben hem gribim hemde alerjim hic bitmez zaten yaz kış burnum akar . korona değilim ama sadece burnum akıyor oda hep akar zaten
humasultan3443 Esraali kız kimi görsem korona önceden hiç mi öksürmezdik hiç mi grip olmazdık şaştım kaldım inan öhö desem aklım gidiyor ki dediğin gibi markete bile zor gidiyorum kimseyi görmüyorum 🤦🏻♀️
Acemi_anne61 pusatmom35 bende de alerji var ama ben çok ağır atlatıyorum hep hastayım kötüyüm virüsüm diye hastaneye gittim hepsi alerji çıktı. Sadece burun akıntısı yok geniz akıntısı yüzüm ağrıyor damaklarım kulaklarım kaşınıyor kabus gibi ya😖 tedavisi de yok
pusatmom35 Esraali teşekkür ederim senelerdir alıştım bu alerjiye artık hic bir şey yapıp içmiyorum 😂
yeliz0624 Benimde boğaz ağrım var ve bugün burun akıntım başladı korona değilim eminim bence havalardan
humasultan3443 Esraali ben de öyle normal zamanda hiç dert etmezdim ama hamilelik olunca insanın aklı gidiyor valla
Zarinzemzem humasultan3443 5 haftalik hamileyim gecen hafta persembe gününden bugüne kadar griptim ama öyle bir grip degil kafam kalkmiyordu yerden gözüm acilmiyordu ölecem diyordum bugün gözümü actim iyim bugün yemek yiyebildim
pusatmom35 Acemi_anne61 evet maalesef yaz kis hep hep hep ayniyim tedavisi de yok bıktım artık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
BirDilektuttum 1 haftadır kör kütük gribim 2 kez kovid testi verdim ikiside negatif boğaz enfeksiyonu olmuşum ama ilaç içmediğim için geçmiyor çok zorlu bi süreçti hala daha yatıyorum umarım bi an önce geçer 🙏🏻 Grip olan hamilelere acil şifalar diliyorum çok zor
Fnen humasultan3443 ayy maalesef çok dikkat edin, benim 1 hafta boyunca sadece burun akıntım vardı başka hiç bir belirtim yoktu sonra bir gece bir geldi ki size anlatamam ağrıdan ağlıyordum ama çok şükür o ağrılar 1 gece sürdü şimdi normal grip gibi devam ediyor
Acemi_anne61 pusatmom35 ah canım gel sarılalım ya insanlar hep hasta olmamdan şikâyetçi sürekli bana senin bünyen zayıf diyip duruyolar sana da öyle diyorlar mı 😏
pusatmom35 Acemi_anne61 bana hastalık hastası diyorlar kendileri hastalar asıl 🤦🏻♀️ Bilmeyen çekmeyen anlayamaz canım boşver onları 😏
Failknr humasultan3443 ben geceleri tek tek öksürüyorum Sadece mandalin yiyiyorum rahatsız edicek seviyede değil öksürük ama bir haftadır var hafiften