BebegimiBeklerkenN Merhaba hanımlar 17+5 deyim bugün bayıldım hamile iken bayılma yasayan oldu mu bunun dışında iki gündür kulaklarım da özellikle sol tarafta uğultu doluluk hissi ve kapanma hissediyorum yasayan var mı?
1MelekAnnesi BebegimiBeklerkenN aynen sol kulak yaklaşık 2 haftada beri bemimde öyle neden acaba ya 🤔🤔
Eliftotree Bende 12. Haftamda iki defa ard arda bayıldım tansiyonun düşmüştü çok kötüydü 😑 sağ kulağım da hemen her sabah kahvaltıdan sonra özellikle öyle oluyor bir iki dakika sonra geçiyor şu an 18+1 hamileyim bayılmıyorum çok sükür ama kulağım hala geçmedi
BebegimiBeklerkenN Kızlar dün acile gittim akşam bebek çok şükür iyi ama kulak içinde doktor kulak burun boğaza gidin dedi o yüzden ben kendi doktoruma sorucam bayılmami da tansiyondandır dedi
Pamugummm Benim de sol kulagim da oldu dun bayaa rahatsiz etti ugultusu neden oldugunu ben de doktoruma sorucam
BebegimiBeklerkenN Lidya19 sağol canım kansızlık sebebi imiş damar yolu ile tedaviye başlandı daha iyiyim Allah razı olsun
Burcinsahin3 Kızlar 9 aylık hamileyim benimde sol kulağımda bi ses var ara ara ama ağrı yok bende gidemedim bi türlü hastaneye son 1 aydır var
BebegimiBeklerkenN Burcinsahin3 doktor bana tansiyon dengesinden dedi kansızlık var bende oda baskı yapmış 28 haftalık oldum 17. Haftamda bayılmıştım 10 hafta çektim bu illeti damar yolu alınca düzeldim elhamdülillah