Dilara0606 Sevgi1312 hastaneye gitmekten neden korktum acikliyim eyer bisey varsa bebegi alirlar yada ne biliyim bisey yaparlar ilk hamileligim dolayisiyla endiseleniyorum hicbi bilgim de olmadigi icin boyle oluyo
Dilara0606 Mihriballim kan uyusmazligi hakkinda hicbisey demediler ve bisey yok dediler normal dediler
alparslanannesii1661 Dilara0606 internet sizin oralarda doktor mu kabul ediliyor nerem agrisi kanser cikiyorum ben internetten oraya buraya güvenmeyin doktorluk internettten olsaydi bu kadar hastane keyfi kurulmazdi. Rica ediyorum gercekten biraz bilinçli olun ya
Acemi_anne61 Dilara0606 çoğumuzun ilk hamileliği zaten birşey olmaması için doktora gidiyoruz bence birşey olduğu zaman doktora gidin ki müdahale etsin bir sorun varsa tedavi etsin diye. Korkmayın doktordan
Dilara0606 newbabyno2 bende de kasik ve vajina agrisi var enfeksiyonum var o yüzden demisti doktor 2 tane toz kullandim ama gecmedi sanirim hap kullanicam
Buket_dadas Dilara0606 oh sükür allahım gözümüz aydın aman dikat et kurban oluyum oy yerim senin o minicik ayaklarını bebişşşş😘😘😘😘😘😘😘😘😘🧿