Smilend Kızlar 11+6 da %70 kız dendi 🥰 14+0 da %100 erkek bu aşamadan sonra değişme olur mu? sürekli ultrason videosunu izliyorum 🙂benim için ikisi de kabul sakın yanlış anlamayın sadece alışverişi detaylı ultrason a mı bırakmalıyım ? Fotoğraf yükledim bunu verdi dr %100 dedi . Erkek denip değişen anneler bi bakın lütfen 😅 https://resimyukle.io/r/oGDqbSckGL
Prens1prenses2 Smilend bence sen yine de 17 haftada yine bi git bence kesin öğrenmiş olursun artık kendi bebeğimden şüphe etmeye başladım ya 14 haftalıkken sanırım demişti 17 de tam net söyledi 25 de de kendi söyledi ben sormadan şu an 32 olduk yine de acaba mı diyorum artık
Ozlem2904 Smilend artik degiscegini sanmiyorum 😂😂😂 bayaa belli. Rahatlikla yapin alisverisinizi 🙆♀️ bizede 13+4de kiz dediler 16+4de boyle bariz erkekti 🙆♀️
Smilend irem_altun74 ay inşallah değişimleri duydukça bi korkuyorum 😅 2 hafta sonra yine mi gitsem 😂😂
Prens1prenses2 Smilend galiba canm ama her seferinde farklı doktorlara gittim ve hepsinde ayni şeyi söylediler bilemiyorum artık
Seymaben Kızlar bende dün öğrendim 15+4 tü doktorum kız olarak gördü bacak arası boş çıkıntı falanda yok ama değişirmi bilemem dedi %80 kız diyorum demişti sizce değişirmi 4 aylık oldu çünkü🤔
iremcannn1907 Smilend canım haftasına kadar aynı şeyleri yaşadım 😂 şuan 8 aylık hamileyim ve erkek olduğu artık o kadar belli ki bidaha değişmedi 😂
guzelbebegimmmmm Smilend 11. Ve 14. Haftada erkeğe benziyor denildi. 19. Haftada kıza benziyor denildi. 21 de detaylı usg var. Umarım net öğrenebilirim🥺 bir sürü şey almak istiyorum alamıyorum
Smilend guzelbebegimmmmm 14 . Hafta dediginiz 14+0 mi 13+lar mi? Birde foto attim ya oyle gorunmus muydu sizde?
guzelbebegimmmmm Smilend 13+6ydı tam olarak. Benim hiç öyle gözükmedi. 20. Haftamda da öyle gözükmüyor. Çünkü bağdaş kurmuş bacaklarını, elleriyle de kapatıyor orasını. Maalesef göremiyorum ☹️
bahtnurr1 Smilend ohoo 13de %80 kız , 15-19 da %100 kız denildi detaylıda 21 de gösterdi pipisini hayta 😂😂