Merhaba kızlar.25 ekim pazartesi günü doğum yaptım. İsteğe bağlı spinal sezaryan oldum. Ay o kadar korkuyordum ve çok heyecanlıydım anlatamam. Geldiler beni almaya indik ameliyathaneye. Ekip muhteşem enerjik ve gençti🥲 belden iğne hiç acımadı en çok ondan korkuyordum. Damar yolum daha çok acıdı diyebilirim. Sonrasında bacaklarımda bir karıncalaşma ve sıcaklık derken sondamı falan taktılar hissetmedim. Tansiyonum düştü korkudan başım falan döndü. Hemşire sakinleştiri yapınca geçti hemen. 11:33 oğluşum dünyaya geldi🥺 o kadar pamuk o kadar güzeldi kii. Oğlumu aldılar benimde dikişlerim vs bitti odaya çıktık. Bebeğim yoktu. Solunum sıkıntısı olduğu için oksijen verdiklerini söylediler. Saat 16:00 gibi bebeğim geldi. İlk kez kucağıma aldım misler gibi kokuyordu. Emzirmeye çalıştık fakat bir iki çekip bıraktı. Nefes almada hala zorluk çekiyordu. Bebeğim yarım saat belki kaldı yanımda tekrar götürdüler ve bir daha getirmediler. Anne karnında su yuttuğunu söylediler küvezde kalacağını öğrendim o kadar üzüldüm ki. Oğlum 5 gündür hala küvezde hava veriyorlar cihaza bağlı. Ama sağlıklı olması en önemlisi. Onu orada bırakıp gelmek çok zor oluyor her seferinde. Ama Allah kaldıramıcağımız yükü vermezmiş. Çok şükür. Rabbim evladından kimseyi ayırmasın🥲