esrayce Kızlar erkek çocuğu olupta anne karnında kaburgalarını agrı yapıyor mu bu durumu yaşayan varmı
Pinarlina esrayce vala benimki kız ama arada efsane agrıyor yan yatmak falan da geçirmiyor bebek hareketlerin den dolayı oluyor sanırım
2005_aysn esrayce evet ben nerdeyse başından beri uyuşuyor bazen nerdeyse sağ kaburgam curudu diyorum siz kaç haftalık siniz ben 35 haftaligim
Minisi esrayce hemde ne ağrı 🤦🏼♀️ ters T şeklinde düşün ağrıyan yerleri, bıçak dayıyorlar gibi ağrıyor 37haftadayız
esrayce 2005_aysn 31 haftalık canım oğlum olcak ama 2 gösümğn arasında kaburgamın oralarda öldüm çok baskı yapıyor
2005_aysn esrayce Allah yardımcımız olsun cümleten valla cok zor çabucak şu gibi aksın günler saglicakla alalım kucagimiza insallah
secoz esrayce benim kızım yapmıyor çok şükür, ama annem hep anlatır erkek kardeşimi kavurgalarıma vuruyordu hareketleriyle diye ☺️
Gizes esrayce 37 haftaligim benimde oglumm olucakk kaburga agrisindan öluyorum desem yeridir.. uyurken ozellikle nasil yaticagimi sasiriyorummm
Mervetrkmenoglu esrayce Ay canım sorma 3 ay cektim resmen gece asla uyutmayan sağıma soluma döndürmeyen bi agriydi gitsin gelmesin bidaha kolumu dahi kaldiramiyodum hicbirsekilde geçmiyor son aya girdik şu an yok çok şükür darısı size inşallah