BaharErol Merhabalar, 12. Haftamdayım ikili test için hastaneye gittim yaptırdım ancak yarına yine randevu verdiler Dopplere girmem gerekiyormuş. Ne olduğunu bilmiyorum. Bilenler var mı?
GldnUysll BaharErol oda bi ultrason cesiti bende dooplere girdim hatta ayrintili ultrasondaki doktorum ayni cihazla bakti tek farki anneden bebege qiden damarlardaki kordondaki kan akışına detayli bir sekilde bakiyorlar.. plesentanin duurmuna bakiyorlar canm
Nananusha BaharErol Detayli Ultrason canim ama 12 haftada niye giresinki en eeken 16 haftan gostere biliyo. 2li vermesen bile
BaharErol GldnUysll bakılması gereken önemli birşey yani? Bir arkadaşıma 21. Hafta da bakmışlar çünkü erken dedi benimkine bilemedim sormak istedim bende
GldnUysll BaharErol tabikide onemli canim mesela banada 29 haftada baktilar ama benim o haftalarda suyum azalmisti ondan dolayi bakmak zorunda kaldilar bebek benden beslenebiliyormu kan akis hizi normalmi diye ayrintili ultrasonada 22 haftada qirmistim
Nananusha ben 2li temiz cikto diye 3 4 lu vermedim . yerine 16 ve 21 haftalarda detayli ultrasona girdim dopplere yani cok sukur bisey cikmadi
BaharErol Nananusha anladım kızlar teşekkür ederim bende 2 li test için gitmiştim zaten 3 ve 4 ü bende yaptırmak istemiyorum o zaman iyi olur bakması