Nurcan4671 Merhabalar 18+4 gebeyim, dün idrar ve kan testi verdim kontrol için demir eksikliği anemisi olmuşsun dedi doktor ne oluyor bu ve ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?🤷🏽♀️
Esraali Nurcan4671 demir ilacı kullanırsınz ben 13 haftadan beri kullandım cokta faydasını gördüm 13.9 Du doğuma girdiğimde
Defnecimm Nurcan4671 demir ilacı kullanacaksın. Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum 28+4 haftalık hamileyim henüz 12 değere ulaşabildim 😑
humasultan3443 Nurcan4671 ben canım ve bir türlü düzeltemiyoruz yok olmuyor 🤦🏻♀️ Değer 5in üstüne çıkmıyor
Sekerhamuru09 humasultan3443 canım doktoruna danışıp damar yoluyla almak istediğini söyle bence ilaçlar uzun süreli kullanımda işe yarıyo ama yine de tam istediğin gibi olmuyosa bu tedavi şeklini de dene kesin çözüm en azından bi 5 6 ay kafan rahat oluyo
Defnecimm humasultan3443 peki doktorun ilacını değiştirmiyor mu. Ben sürekli ilaç değiştirdim emilim olmadı. En son kullandığım işe yaradı. 26 yaşındayım anemi hayatımda hep vardı. 12 ilk defa gördüm bende valla 😀
humasultan3443 Zzs2091 ilaç değiştiriyor takviye veriyor ama değişmiyor anemi teşhisi zaten gebelikten önce de söylenmişti hala da devam ediyor
Zzs2091 humasultan3443 geçmiş olsun bende de talesemi taşıyıcılığı var maalesef ilaç kullanmaya devam ediyorum geçen ay iğne kullandım ama yükseltmesi önceki gebeligimde damar yoluyla demir yüklemesi yaptırmıştı 4 kere Dr um ama bu Dr um karacigerde depolanıyor taşıyıcılık ya diye önermiyor