Meraba ıyi geceler canlar ben hamileliğimde iştağım açılmadı ve yeri geliyor kahvaltı bile yapamıyorum öyle sütmüş yumurta ceviz falan hiç yemiyorum binde bir bebek hiç mi gelişmez doktorum bişey demedi şu ana kadar bebek için ama 21 haftalığız bu arada...🤗
BEBEK AÇ MI KALIR
Babyravza cok yeme zaten canım bebeğe yararlı seyleri yesen iyi olur ama sabah kahvaltısı mutlaka yap yumurta peynir falan ye mutlaka
Canım bebegin kilosu haftasıyla uyumluysa sorun yoktur ne kadar olmus bebşin kilosu
Gerekli besinleri yemezsen bebek senin depolarından kullanır aç kalmaz seni halsiz bırakır vitamin mineral ve bütün değerlerin düşer bir sürü ilaç kullanmak zorunda kalırsın. Git gide bebeğin kalsiyum ihtiyacı artıyo ben etten tiksindim yiyemedim diye b12 yerlere düştü mesela 1 hafta iğne kullanmak zorunda kaldım o yüzden zorla da olsa yemen gerek
Agg0207 bilmiyorum perşembe gidicem sorarım
selen8sefam inan enerjim hiç düşmüyor yerimde duramıyorum kullandığım vitaminlerde bu haftalarda kullanılan olanlar rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Babyravza ilerleyen zamanlarda düşer seviyelerin
Babyravza off aynen bende. Kanım çok düşük çıktığı için doktor mutlaka damardan alman gerekir dedi gidemedimde çocuğun zekasını mı etkiliyor kansızşık
Babyravza belki kotu ornek olacak ama ben de yumurta ve peynir cok az tukettim, ama her gece buyuk bardak sut mutlaka ictim. Kahvaltiyi olmasi gerektigi gbi yapmasam da mesela muZ yedim, 38.haftada bebek gelisiminde cok sukur bir sorun yok, sadece decavit kullaniyorum ve kendim de 10 kilo aldim. Bebek annenin depolarindan besleniyor evet ama ben ac kalacagini sanmiyorum cunku 3-4 ay sadece serumla beslenip 3 kilonun uzerinde dogum yapanlar da taniyorum. Makbul olani yemeniz tabiki ama yine de doktorunuza danisin
Babyravza canım bende aynı durumdayım ama gayet güzel gelişimi oğlumun 30 haftalık hamileyim bu arada 😊
Babyravza canım yemen lazm benim ta 30 . haftalarda geriledi büyümesi snra bi yemek yemeye başladım doktor hiçmi süt yumurta falan yemiysn dedi düzenli yiynce 1 hafta öne geçti geriligi
Babyravza benek açlık hissi hissetmez ama seni halsiz bırakır. Canın neyi isterse onu ye bende süt yağırt falan yiyorum içiyorum ama düzenli değil hele yumurta ayda 2 kere anca 😂 kendinide sıkma 25 haftayı geçince bir iştah açıklığı yaşıypsun 2. Tabağı istiyosun 💕💕
Babyravza Şuan enerjin iyidir muhakkak 🙃bebeğin büyüdükçe anlayacaksın o zaman tekrar konuşuruz 😂 için çekiliyor resmen ve yemezsen için söner 😉 ye kardeşim zorla ye hem ceviz falan bebeğin bebek gelişimi için çok önemli süt yoğurt özellikle yoğurt kemikleri icin lazım yiyemediginde bunları düşün yazık bebene
selen8sefam bakalım yemeğe çalışıyorum
Babyravza bende öyle iştahsızım ki açlıktan midem bulanınca zar zor yiyorum bişeyler 25 haftadır sadece 1 tane yumurta yiyebildim tavuk baştan beri yiyemiyorum et zar zor ama bebek maşallah çok sağlıklı kemikleri çok güçlüymüş kilosu ve boyuda çok iyi şükür sadece ben çok halsizim dirençsizim beslenme önemli tabiki ama bebeğe de öyle kolay kolay yansımıyor süt ve yoğurt bu aralar başladım ve meyve yiyorum zoraki
Cekuli rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
mrveyvz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin