01rebirth Veraleyl Kinaye yaptıysanız yanlış anlamışsınız, bende 3 hafta önce adetime 6 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim biliyorum ne zaman yapılacağını yani
Veraleyl 01rebirth kusura bakma canım ben senden sonra yorum yapama cevap vermek istemiştim yanlışlıkla sana vermişim ☺
Anneminnos Minikjaponunannesi benimde bata 4 gün var .şiddetli kasik ağrısı ve karın ağrısı var göğüs sizlamasi da var ama çok çok az .bugün test yaptım nrgatifti .siz testi ne zamana yapmistiniz negatif çıktı
Minikjaponunannesi Anneminnos ben adetime üç gün kala ve adet günüm de yaptım negatif çıktı çünkü geç döllenme yaşamışım. Bir hafta sonra test yaptım çift çizgiydi.
erdem_agah Fatnur38 hep adet olacakmissiniz gibi gelir ama olmazsiniz 😁😁 iki hamilelivimde de tam olarak böyleydi.
Lavantakokusu Fatnur38 beeen 🙋🏻♀️ adet olacağım diye bekliyordum hatta kasıklarım ağrıyor diye sıcak su torbası koyuyordum karnıma. Adete 1 gün kala öylesine lavaboya gitmişken, aman yapayım zaten adet olacağım diye düşünüp, yapıp çift çizgiyi görmemle ben şok
Zehrayenianne Fatnur38 valla benim 5 günüm geçiyordu test bile yapmadım öyle sancılanıyordum ki aynı adet sancısı dedim kesin adet olucam kesin olucam baktım 5 oldu olmadım Allah allah dedim sancılanıyorum halbuki dedim test aldım baktım pozitif. Bebek Rahime yerleşirken aynı adet sancısı oluyor fark edilmiyor. Biraz bekle bir kaç günün geçsin idrar testi yapacaksan kesin sonuç için en az 5 gün geçmeliymiş
Semaemre28 Duy_gu ben adetimden 7 gün önce yaptım hem normal kaset testte hem erken gebelik testinde çıktı
Duy_gu Semaemre28 erken testlerin üstünde zatn adetten 7 gün önce yazıyor canım dikkat ettiyseniz ama arkadasın yapdığı tarihte yanıt vermez
Semaemre28 Duy_gu normal kaset test yaptım ilk onda çıktı zaten. Erken gebelik testinde değil normal testte. 2 gün kala daha rahat çıkar
Tulinasenas Benimde öyleydi. adet olmayı bekliyordum ara ara kasık ağrısı çekiyordum her ahaaa adet olacağım diye lavaboya gittiğimde olmadığımı görüyordum. Sıcak duş alıp masajlar yaptım yine de adet olmadım 😅 sonra erken gebelik testi aldım ve kıpkırmızı net iki çizgi gördüm. Doktora gittim 5 haftalıktım 😂
Minikjaponunannesi Bfduam normalde son adetin ilk gününü hamilelik başlangıcı sayıyorlar ama benim bebek normale göre iki hafta geriden geliyordu. Doktor geç döllenme dedi. Nasıl olduğunu ben de anlamadım 😁
Blueedreamssx Fatnur38 bende sizin gibiydim adet olacağımı zannederken gebeymişim meğersem kasıklarımda sancılar vardı sanki adet olacakmışım gibii