Arkadaşlar uzun olacak azcık napim kaç zamandır ben de burda bu anı anlatmayı bekliyordum 🙈 15. Haftadan beri su azlığı ile uğraşıyorduk her ay perinatolog kontrolleri kan sulandırıcı iğneler havuç armut suyu derken 29. Haftada baş aşağı döndü güzel kızım 32. Haftada aşağı inmeye başladı ciğer geliştirici iğneler progestan derken 37 ye gelmiştik doktorum 38 e kadar bekletmek istiyordu gün vermesi için gitmiştik ama 2 gün önceden çok kötü çatı ağrım oturup kalkarken çok ağrım vardı bende normal diye düşündüm hamileliğimden beri geçmeyen idrar ve vajinal enfeksiyonum vardı doktorumun korktuğu bebeğe geçmesiydi en son kontrolümde daha da aşağıda dedi alttan kontrol etti ve oda hissetti planlı sezeryan olacaktım astımım olduğu için riske atmak istemedi bende istemedim sonra bugün alacam seni riske atamam ne seni ne bebeği dedi tabi korku sardı beklediğim an buydu ama bir anda hiç girmek istemedim herşeyim hazırdı doğum için annemin yanına gelmiştim gurbette olduğum için iyi ki gelmişim hoşaflarım çantalarım hemen onları getirdiler astımım tuttu korkudan makineye bağladılar sonra 11.30 da aldılar beni ameliyathaneye çok soğuktu ama ebeler hemşireler o kadar iyiydi ki iğne için eğildim inanın hiiiiç acımıyor damar yolu daha çok acıdı bacaklarıma sıcaklık indi sondayı taktılar tabi hep anlattılar ne yaptıklarını sonra ben yine stresten astımım tuttu midem bulandı iyi değilim dedim hemen ilaç yaptılar ama istifra ettim sonra ben o anı atlatana kadar bir baktım ses 🙈🙈🙈 meğersem çıkarmışlar nasıl ağlıyor kızım beni aldı bir ağlama tutamıyorum kendimi ve doktorun şok olduğu bebeğin kordonu düğümlenmiş nadir görülen durummuş ve Allah korusun bebeğin ölümüne sebep oluyormuş doktorda Allah korumuş dedi yanıma getirdiler deli gibi ağlayan kızım yanıma koyunca sustu 🥲 daha çok kendimi kaybettim bana demeden sakinleştirici verdiler ama iyi ki de vermişler 40 dakika durmuşum o halde ayık hiç duramazmışım sonra odaya geldim yavrumu gördüm ağrılarım vardı tabiki sondayı çıkarırken biraz acıdı ayaklarımın uyuşukluğu geçti ayağa kalkarken karşıya baktım çok şükür başım dönmeden kalktım çorba su kahve verdiler yürümeye başladım ağrıyordu ama şıktım dişimi saat 8 gibi gazımı çıkardım 10 gibi büyük abdestimi yaptım yemek yemek istemedim çay bisküvi tarzı yedim bel ağrıma da parol ve neskafe çok iyi geldi şu an da yine ağrılarım var hafif hafif ama dolanmaya çalışıyorum yavruma yetebilmek için herşey geçiyor arkadaşlar o kokusunu sıcaklığını alınca dünya duruyor herşeye değermiş şükürler olsun 🙏🏼🌸