27+2 haftalık hamileyim. Dün gece idrar yaparken şiddetli ağrı ve yanmadan dolayı acile gittim. Daha önce 2 defa ilaç kullanmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum geçmemişti. Nst ye bağladılar, sancım normal düzeydeydi yoktu, ama bebek kalp atışı 145 civari sabit ilerlerken bir anda 186 ya çıktı ve uzun süre o civarda kaldi 175 in altına düşmedi. Cihaz alarm vermeye başladı yanıma koşarak hemşire geldi makineyi alelacele kapatmaya çalışıp bana elime reçeteyi verip, yazdığım ilaçları kullan gecmezse polikliniğe git dedi. Sorun var mı falan diye sorduğumda sadece yok diyip kestirip attı. Doktoruma göstermek için nst kağıdımı istedim. Gerek yok ona diyip vermedi. Resmen postaladılar beni acilden. Ve benim ailemde de babamda kalp ritim bozuklugu dedemde aynı şekilde kronik kalp rahatsızlığından vefat ettiğini söylediğim halde umursamadı bile. Maddi olarak şuan çıkıp özele gidemiyorum, bu Allah’ın cezası devlet hastanesi de randevu alıp gitsem köpek muamelesi yapıyor, acile gitsem uğraşmıyor. Bilgi bile vermiyorlar. Çocuğumun bir sıkıntısı mı var diye çok korkuyorum