Esmakracaaa Kızlar hiç bir belirti yok nst de sancı yok gününüz geçtikten ne kadar sonra doğum yaptınız
Karamelasepeti Esmakracaaa 40+5 deym açılmsm 3 cm sabırla bekliyoruz nst iyide doktor 42 ye kdr bekleyelm dedi bence beklemeni tavsiye ederm bebek iyi ise cnku olgunlaşmaya meyve dalından düşmez. Günü dolunca kmse tutamayack minnakları ckmak içn elinden geleni yapacklar
Edadadada Esmakracaaa Bnde öyleydim canım inan o kadar evhamlandimki gttm beni sezeryan edin dedim. Doktorum sezeryan karşıtı yapmadı dogurursun dedi ama anlıyorum seni de. Merdiven in çık evi süpür sıcak suya otur. Doğum başlatacak şeyler yap canım bir şey olmaz takma bir sekilde çıkıyorlar Allah yardımcın olsun🤲
Esmakracaaa Edadadada akşamları bol bol yürüyorum gündüz pek imkanım olmuyor inşallah hayırlısıyla gelsede:)
mlksh25 Benimde şafak 3 ,hayırlısıyla alırız insallah kucağınıza. Insan tek olmadığını görünce rahatliyor
Edadadada Ebusss1 sancım yoktu nişan , suyum felanda gelmedi sancılarım bı anda geldi siklasinca gttim canım
Gulsah41 Bnim de doğuma son 4 ama hiç belirti yok artık beklemekte istemiyorum insan sabırsız oluyor nasıl doğacak bu bebişler
Seymik @Esmakracaaa benimde 1 hafta kaldı sürenin dolmasına leke geldi 2 hafta önce nişan sandım ama sanırım değilmiş ki hala gelmedi.. doktor bekletir mi sezeryan mı yaparız bilmiyorum ama beklemeye de korkuyorm sancım da yok ortada kaldım:(
Esmakracaaa Seymik beklemek isterim bende gelmezse ama sıkı takip altına alması gerekiyor bebeğin sağlığı için
Ebusss1 Edadadada ay böyle diyince heveslendim 😂 benimde ne sancı ne su hiç bişey yok 3 gün var inşallah sizinki gibi olur
Edadadada Ebusss1 insallh canım bende çok stres etmiştim gelmicek diye ama zamanı gelince geliyorlar bi şekilde stres etme 😘
yamacinannesii Esmakracaaa Benim de 13 gün kaldı benim de hiç yok. Doktorum çatı muayenesi de yapmadı bilmiyorum açıklık var mı yok mu diye vajinamda çok batma oluyo sadece bi anlık geliyo ama zıplatıyo resmen açıklık mı oluyo acaba
Esmakracaaa yamacinannesii bilmiyorum canım yaşadığın şeyin neden olduğunu. Çatı muaynesi ve açıklık varmı diye bakmaları farklı şeyler. Bana çatı muaynesi yaptığında rahim ağzın hala kapalı diye bir cümle kurdu