Buket_dadas Kızlar 27 haftadan sonraya bırakan varmı alış verişi tek benmi bıraktım bundan sonraki zamana 😂 Kimler kac haftalıken aldı cok bekledinizmi erken almanın faydası nedir sizce yada gec almanın
Ayseceferli Buket_dadas bende 27 de basladim bi kac ihtiyyacimiz kaldi . Ben kendime aldim biraz cunki ikinci hamileliyim ve birinciden baya bi sey var evde . Sadece battaniye falan alicam. Yikiyib utulemek kaldi
Meleekk Buket_dadas yarın 30. Haftaya gircem inşallah. Hala başlamadık 🤦🏻♀️🙄 eşim sağ olsun alırız alırız diye diye bu zamana geldik. Artık doğurunca gider alırız herhalde 😬🙄😂
Buket_dadas kadifemsii bende öyle yapmayı düsünüyorum evimi felan boyadım temizledim odam cok kücükdü necbur odamın yerini degistim bebişi yanıma alıcam ilk 6 ay felan sonra odasını ayırmayı düsünüyorum o yüzden en zordan baslamak istedim ilk temizlik vs sonradan bebişin eşyaları ne kadar yıkarsan yıka ila evin eşyalarının yeri degişicegi icin toz olurdiye erkenden temizlik sonra alıs veris suan tam 27 haftalık olduk allah nasip eder se 31 veya 32 haftalarda felan baslarız gibime geliyor🙈😂🥰🧿cinsiyetiniz belimi bu arada
Buket_dadas Ayseceferli en iysini yapmısın bence de ya 27 den sonra baslamak daha mantıklı geliyor son 3 aylar dönemi ya ister istemez sürekli düsünceli oluyor insan en azından hem gün hızlı gecer hem vaktini bebişin eşyasıyla felan geciricen ister istemez o yüzden stres az oluyor 🥰💕
kadifemsii Buket_dadas aynen canım en doğrusunu yapmışsın zaten öyle ki kıyafetleri falan bir gününü ayırırsan halledersin . 15 aylık bi kızım var bu gebeliğimde 13. Haftada gittim kız gibi dedi şuan 18 haftalığım haftaya gideceğim muhtemelen kız
Buket_dadas Meleekk kız caktırma benim eşimde aynısını diyor bana kalsa cokdan almıstımd a ama saolsun eşim erken diyip duruyor kaynanamda ne varki bir kereede alırsınız 3 5 parca zaten ne varki hemen alırsınız diyor sinir krızi geciriyorum icden ice ama yapacak birsey yok soran olursa erken diyip geciktiriyorum halbuki rabim göstermesin ani birsey olsa erken dogum vs ortada sap gibi kalcam ne besik ne emzik ne üst bas ne bataniye hic bir sey bebek bezi bile yok😂😂😂😂
Meleekk Buket_dadas zaten şu kaynanalar karışmazlarsa olmuo 🤦🏻♀️bende korkuyom valla erken olursa öylece kalırız ortada 😂acaba hastaneler verio mu öyle bezi kıyafeti olmayana 😂😂😂çocuğum çıplak kalır yoksa 🙄 bende aynı senin gibi ne emzik ne kıyafet hiç bir şey yok resmen 😬😂😂😂 inşallah 40 dan önce gelmez bebiş 🙏😂
Buket_dadas deutschetraum oy masallah yok vallaj ben hic birsey almadım eşime borcluyum erken ditip duruyorlar kaynanamla😂😂🧿🙈
NesAyMom Bütün erkek tarafı aynı sanki😅 Ben de 23+0 ım bu gün herşeyini aldı annemler eşim alırız alırız diyordu kayınvalidem de bir günlük iş diyordu 😅
Buket_dadas NesAyMom mallah iyi almısınız vallah benim kocam hala beklemede helralde birsey bekliyor bebek gelcek sonra alırız biz🤣🤣🤣🙈
bebegimizibekliyoruz1 Buket_dadas ben 30da başladım geçen hafta gidip yeni doğan kıyafetleri aldım bu hafta 3 6 ları alıcam emzik falan alıcam oda bakıcam pazar günü kalanları da internetten alırım şu an 31 olduk
momsturk Buket_dadas “Enflasyon tahmini 2021 yıl sonu için yüzde 14,1’den yüzde 18,4’e yükseltildi.” bu demektir ki yeni zamlar kapıda. çok geç kalmamakta fayda var
gulcecece Ben de 30 olucam 2 hafta önce falan başladım ilk gebeliğim adete derya deniz alacaklarım ve zamlardan dolayı doğuma kadar ücret olarak alacağım şeyler yetişmeyecek gibi duruyor bence bi an önce hatta hemen bugün başlayın 😩 allah korusun 38 de falan doğum olsa çok sıkıntı
Buket_dadas gulcecece hic sorma kuzu vallah ödüm bokuma karısıyor afedersinde 30 haftadan sonraki haftalar da dogan var vallah ödüm patlıyor heran birsey olursa ne bok yicem diye saolsun kime dediyse olmaz diye ısrarla alısveris yaptırmıyorlar ee bana para vereceklerli bende alayım vallah kaldım ortada isternetende birsey sprais edemiyorum kayın valdem saolsun tuturmus internet güvenli deil yok kumas yok bilmem ne ne istediysem hepsini iptal etirdi ortada kaldım
deutschetraum Buket_dadas banada erken diyorlardı hep ben 21. Haftadan sonra almaya basladım her eey pahalanıyo bosverin milleti
gulcecece Buket_dadas canım bana da dedi kayınvalidem sana göndericem bi anda hepsini alırsın diye kaç ay önce öyle bi dünya yok yani 😂 işini şansa bırakma ben ona güvenip rahat durmuştum şimdi iş başa düştü
EsengulC Buket_dadas Haber vermeden alın en iyisi kaynanalar hep aynı herhalde hlbuki onların da torunları neden heyecanlanmıyorlar acaba şuam p kadar güzel bebek eiyaları var ki ben bekarken bile bayılırdım bebek kıyafetleri bakmaya
denizin_annesii Buket_dadas ben 24.haftada başladım bı kaç eksiğim var onlarında cinsiyet tam net oldukktan sonra alicam
Buket_dadas denizin_annesii oy masallah baya erken almısın kuzum hatırlınolsun yok kız ben hala beklemedeyim😂🙈
Buket_dadas gulcecece ahahah kıyamam yok vallah eltim saolsun smzde yardım editordu 4 ay oldu hala bir bebek bataniyesi yapacak kaynanam hala bebege yelek vs örecek bi bizim taraf annamlar bebege yorgan yastık yaptırmıs ona da ben sıgıyorum😂🤣🤣🤣🤣🤣🙈