Adalina09 ZZeynepP1903 Bizim burda bir mağaza var herşey çok uygun 2 tane battaniyeyi 30 liraya aldım yeni doğan takımlar 10 lira çok çok uygun hepsi bime koşmaya gerek duymadım 😂😂
Hilal-95 ZZeynepP1903 Ay ne güzeller sağlıkla kullansın🙏🏻 Sabah annem gitti saolsun bizde eksik kalmadı şükürde battaniye felan almış🤣 https://resimyukle.io/r/OTDHXW3ETx. Bunlarda bana kalan 🤣
Dilantrkmn Blueedreamssx ben de küvet aldım ama filesi nasıl canım taktığında sağlamdı değil mi bakamadım orda bıraktım akşam alacağım
Adalina09 ZZeynepP1903 Aynen bizim burası küçük olduğundan bime gelen herşey kalıyor mesela geçenlerde a101e ne geldiyse hepsi duruyor daha geçen gördüm 🙂
Liyuzamom ZZeynepP1903 evet çok güzel daha önce de gelmişti 8 liraya mıydı neydi internette 17 lira valla aynı emzik. Ucu falan çok güzel yumşak yani
honeysmom ZZeynepP1903 çok güzellerr patiğin beyazından bende aldımm. Birde büstiyer takımdan görmedim yaa görseydim bende alırdımmm tüh😟
ZZeynepP1903 honeysmom bende onu son gezdigim turda fark ettim canım. Malı cok hosuma gitti birisi acmıstı öyle gördüm alayım dedim ama külodunun beli kalın lastık o suan olmaz gıbı heldı bana sıkacak gibi 😅
honeysmom ZZeynepP1903 üst çok iyi doğumdan sonrada emzirirken bile rahat olur bi ara gidebilirsem bakayım tekrar, kalmamıştır ama 😅