Bskaymazz1 elifhdk 37. Haftaya giricem yarın bu gece kasık ağrılarına uyandım🤦🏼♀️ Baya regl ağrısı gibi başladı
Annesininbitanesi1 elifhdk 33+1 im 3 gündür 1 gram uyku uyuyamıyorum gece 1 de bel ve kaşık agrım bir başlıyor sabaha kadar ağlatacak cinste oluyor arada birde 🥺
elifhdk Annesininbitanesi1 bende uyuyamıyorum ki tam dalıyorum dönesim geliyor baskıdan ötürü kasığım patlıycak gibi oluyor geri uyanıyorum 😣
Bskaymazz1 elifhdk Ay benim çok ağrılı oluyordu sanki gene regl olacakmışım gibi de ağrım olmaya başladı doğum yaklaştıkça 🤦🏼♀️
Annesininbitanesi1 elifhdk bende öyle sol taraftaki kemiğim mosmor olmuş sağa yatıncada bebeğim rahatsız oluyor hemen vuruyor kasık agrımda geceleri bi başlıyor sabaha kadar dogurcam mı diye düşünüyorum ilk bide hiç tecrübem yok 🤔🥺
elifhdk Annesininbitanesi1 bende de ilk ben sağ tarafıma yatıyorum birşey olmuyor ama korkuyorum genede doktorum sol ağırlıklı yatmalısın diyor her kontrolde çünkü sol yanım çürüdü 😁
Annesininbitanesi1 elifhdk benimde çürüdü ben sağa yatmayı çok seviyorum ama maalesef izin vermiyor benbişim ☺️