Midemden böyle bigazima kadar ağır ağır gelen bir acı tat gogusumu rahatsız ediyor yutkuunsam gecmiyor sanki öküz oturmuş gibi afedersiniz yanarak kayboluyor sonra yine ve aşırı rahatsız ediyor 25haftaligiz ne yapmam gerek geçmesi için yaşayan var mi
SANIRIM REFLÜ YASAYAN VAR Mİ?
Kardeleeen bende burda bekliym aynısını bende yaşıyorum sanki bi lokma kalmis asagi inmeye zorluyo gibi yanarak yok oluyo sonra tekrar geliyo 🙄
Merve_KOPUK evettt😥😥
24 haftaligim hayatımda çekmediğim mide agrisi yanması çekiyorum yediğim hersey dokunuyor sürekli safra çıkarıyorum doktorum gaviscon ve nexium verdi
Kardeleeen evet doğru reflü belirtisi bu benim ki kızımda hamileyken başlamıştı doğuma kdr baya artmıştı doğum yaptım malesef kaldı gibi geçmedi ama azaldı şimdi yine gebeyim ve gün geçtikçe daha da artıyor geceleri bile tutuyor çok zor soğuk süt bazen iyi geliyor deneyin isterseniz
Kardeleeen Rennie şurup vermişti Dr um ecz duo daha etkili demişti ondan almıştım kırmızı kutusu yarım saat 45 dkka rahatlatıyodu Duo su daha fazla rahatlatiyodu emin olun geçecek yeşillik bile yesem aynı durumdaydim 22 gün oldu doğum yapalı asla mide şikayetim olmadı çok şükür
Berbat bir şey, ne yersem yiyim oluyor, hamur işi falan yersem daha da kötü oluyor, açken bile oluyor. Refcon diye bir şurup kullanıyorum, daha içtiğim an kesiyor çok şükür, 40+0 dayım şu an hala o ilaçla yaşıyorum. İnşallah Doğumdan sonra geçer
Geçmiş olsun.bu durum bebek doğana kadar sürecek akşamları çok sıkı yememek yağlı kızartma baharatlı yememek biraz olsun azaltır ama geçmiyor.dogum olsun hemen bütün şikayetler bitiyor .bide çocuk saçlı olursa şikayet çok olur derler doğrumu bilmiyorum ama benim ilk kızım bayağı saçlı doğmuştu
Gaviscon şurup var onu kullanıyorum . Cok iyi gelıyor öneririm cok zor bısey