Deniz-Hicabi2604 Hanımlar günaydın 🌸 Çatlağa iyi gelen önerileriniz var mı kaşıntı çok fazla oluyor 31+4 üz yeni yeni çatlaklarım oluşmaya başlamış kaşıyınca canım çok yanıyor gece uyurken de sızlıyor siz çatlağa ne gibi çözüm buldunuz 🙏
ebruzb Deniz-Hicabi2604 çatlak oluşumu genetik bir faktör yani bazen ne yaparsanız yapın yine de çatlıyorsunuz. Ama önlem almak ve nemlendirmek çok önemli sizin ki kuru kaldığı için kaşınıyor mutlaka nemlendirin Ben 11.haftadan beri bio oil kullanıyorum ek olarak badem yağı ve Hindistan cevizi yağı Güzel nemlendirmiş oluyor gün içinde kurursa benim de hemen kaşınmaya başlıyor çatlamaya çok müsait cildim😬
Olmamisskurabiye Deniz-Hicabi2604 çatlağım olmadı hiç ama lierac kullanıyorum ben ara ara sürüyorum 25+5 iz ama çatlağım oluşmadı
Firdevss167 Deniz-Hicabi2604 ben hamileliğimin ilk haftasından son haftasına kadar lierac sürdüm canım ama çatlağım felan hiç oluşmadan sürmeye başlamıştım şükür şuan bir tane çatlağım yok doğum yaptım bile
Deniz-Hicabi2604 ebruzb bebek yağı kullanıyorum normalde ama kaşıntı bu aralar epey arttı sızlamasa pek takmayacam aslında ama canım yanıyor ☹️☹️ Sizde de acı oluyor mu 🙈🙈
ebruzb Deniz-Hicabi2604 hayır henüz çatlamadım çok şükür ama göbeğimin tam altında biraz belli belirsiz bi kaç tane morluklar var 🥺 diyorum ya çatlamaya çok müsaitim o yüzden sürekli yağ sürüyorum
Feyza-nur Deniz-Hicabi2604 hiç çatlamadım çok şükür bence cok etkili ben hamile kalmadan önce çaglaklarım için bio oil kullanmıstım bana işe yaramamıştı o yüzden hamileliğimde almadım
kraliceari Deniz-Hicabi2604 naçizane benim tavsiyem ve şuan 2. Gebeliğim . İlkinde de şuan da olmak üzere Hindistan cevizi yağı Avon care vücut losyonu Bebek yağı üçünü karıştırıyorum her gün sabah akşam sürüyorum bolca aşırı pamuk yapıyor ve benim çok yırtığım oldu
Pnrkrb Deniz-Hicabi2604 ilk gebeligimde frei öl markasini kullanmistim o kasintiyi agriyi cok guzel aliyordu ama kokusunu sevemedigimden duzenli kullanmadim acikcasi catlagi da umursamiyorum dunyaya oyle guzel bir varlik getiriyoruz ki catlak da ondan bize kalan bir iz hediye diye dusunuyorum ve zerre umursamiyorum. Ikincide 25+5 haftalik oldum su an ve daha yeni hindistan cevizi yagi surdum o da dediginiz gibi kasinmaya basladigi icin. Duzenli kullanildiginda gayet iyi nemlendirecegini ve kasintiyi kesecegini dusunuyorm
Papatya44 Benim de epey kaşınıyor ve çatlıyor 😬38. Haftamdayım gördükçe üzülüyorum 😔 liarac ve bebek kremi kullanıyorum ama vücudum catlamaya çok müsait galiba