duyguozdemir sütüm çok azaldı hamilelikten dolayı aranızda bu durumu yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? sütümü nasıl artırabilirim? süt çayı içebilir miyim? kafamda bununla ilgili sorular sorularrr...
dalin duyguozdemir kac aylik hamilesin.bnde hamileyim sutum azaldi kizim gunduzleri emmiyor sadece geceleri emiyor drum emzirmeyi birakmami soyledi 16 haftalik hamileyim kizim 7inci ayina giricek
Hatunnn duyguozdemir canm cogu doktor emzirirken hamile kalindiginda emzirmeyi birakmayi soluyor bnde bi arkdasimdan duymustum
duyguozdemir dalin ben 6 haftalık hamileyim oğlumda 5 aylik.. sütle dolup taşan göğsüm sönmüş balon gibi şimdi. gündüzleri mama mi veriyorsun
duyguozdemir Hatunnn içim rahat etmedi 5 doktora birden danıştım hepsi emzirmeye devam etmemi söyledi. sutun tadı bozulduğundan bazı bebekler kendiliğinden bırakırmış doktorum i safhayı bekle dedi belki kendiliğinden bırakır diye
duyguozdemir Marisol canim iste kafama çok takıldığından 5 doktora sordum sadece sütün kalitesi düşermiş bir de miktarı azalırmış başka ne anneye ne bebege yan etkisi olmazmis