Merhaba güzel hanımlar çok şükür doğum yaptım erken gelen benim minik mucizem 35+5 kadar dayanabildi ama olsun sağlıklı ya o bana yeter 🥰
Postlar acıyordum belki bileniniz vardır çok ağrılarım oluyordu sanarsiniz rahmim aşağı düşecek gibi bende sürekli doktora gidiyordum ama progesteron verip gönderiyordu nst de sancım çıkmıyordu ama biliyorum sancım vardı sonra başka bir doktorla tanıştım iyiki ama iyiki o doktoru tanıdım ve gittim Allah her daim yoluna güller sersin ❤️ doktor gözle görülür kasılmaların var dedi ultrasona soktu ultrasonda da sancılarım çıktı bebek olduğundan da assagida ve rahmim kisalmisti progesteron ve iğneler verdi doğumu durdurmak için 2 ignemi olduğum günün ertesi sabah yine sancilandim dayanamadım doktorum acil amilyati olduğu için mecbur devlete gittim alttan baktılar bakarken de karnıma çok bastirdilar doğumu orda başlattılar ve beni de baş bas bagirttilar ve o şekilde eve geri gönderdiler ertesi gun kendi doktoruma gittim baktı ultrasonla ve direk bana ne yapicaz Esra doğumun başlamış dedi ben ağlamaktan bişey diyemedim çok korktum hastanede kota doluydu ama doktorum sagolsun ertesi gününe hemen yer ayarlatti sabah saat 9 da Memorial Hastanesi’nde oldum 10 da beni amilyata aldılar belden aşağı uyusturmak istedim ama bir yandan da çok korkuyordum salya sümük ağladım amilyathaneye varana kadar🙈🤣 ama o kadar da korkulacak gibi değil belimden iğneyi yaptılar iğne girerken hissetmedim lakin enjekte edilirken saniyelik hafif bı dolgunluk ağrı hissettim sonra beni yatırdılar masaya sontamı taktılar önüme perdeyi gerdiler başımda anastazi uygulayan bayan doktor sohbet ediyordu benimle hafif bir şeyler hissetmeye başladım ama ne ağrı ne de acı sorduğum da kesiyorlar mi dedim hayır orayı amilyata hazırlıyorlar dedi ama korkmayım diye beni kandırmış 🙈 5 dk geçmeden bebisimi yanağıma koydular bebek çıkmadan önce alttan ve üstten gerdirdiklerini hissettim ama acı olarak değil hafif bir sarsılma olarak beni tek zorlayan tarafı bebek çıksın diye kaburgama dirsekleriyle bastırmış olmaları hafif ağrım oldu amilyat boyunca sonra bebecigim geldi dünyama o kadar güzel kar topu gibi ❤️ rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏❤️ toplam amilyat bitme süresi taş çatlasın 30 dk falan sürdü korktuğum kadar değilmiş boşuna salya sümük ağlayarak rezil ettim kendimi 😁 amilyat sırasında ağzınıza narkoz tadı gibi bir tat geliyor megersem rahim toparlayıcı iğne yapmışlar onun tadiymis benden bu kadar sormak istediğiniz ne varsa hepsini sorabilirsiniz sağlıcakla kalın 🥰❤️