19+0 ken kovit olduğumu öğrendim. Şu an 8. Günündeyim. İlk doz aşım sinovacı Temmuz’da olmuştum sonra hamilelik olunca 2. Olmadım korktum. İlk 7 gün öldüm öldüm dirildim belirtiler çoktu. 2 gece öksürükten uyuyamadım ama artık öksürünce göğsüm karnım kasıklarım sırtım her yerim acıyordu. 2 gece sırt bacak bel kol ağrısından uyuyamadım nasıl bir ağrı sanki biri sürekli elinde odunla bana vuruyor geçmek bitmek bilmiyor sürekli böyle hissediyordum. Bazen bir baş ağrısı geliyordu eşim 2 eliyle kafamı sıkıyordu ben istiyordum öyle hafifliyordu. Ama beni en çok ağrılar mahvetti vücut ağrıları. Çok şükür bugün daha iyiyim çok korktum çok üzüldüm. Ama nefes darlığım olmadı çok şükür bu tehlikeliymiş. Ara ara ateşim çıkıyor yine. Günde 3 parol aldım, başım ağrıdıkça nane yağı sürdüm. Öksürüğe ayaklarıma viks sürüp çorap giydim, pekmezi zeytinyağını iyice karıştırıp günde 3 kere falan yedim. 1 kaşık pekmeze 1 kaşık Z.yağı gibi güzelce karıştırdım sonra yedim. Ihlamur içtim. Bol meyve bol su. Ateşlendikçe eşim ıslak bir bezi eklemlerime başıma koydu, ılık duş aldım. Doktor kan sulandırıcı iğne yazdı onu hergün karnımdan vuruyorum. Ve nedendir bilmem serin yerde yatsamda gece terliyorum.Koronada bu terlemede çok oluyormuş hemen üzerimi değiştiyorum. Terlemek iyiymiş bu arada. Çok uzun oldu ama yazmak istedim geçmiş olsun hepimize🌺