omerim32 Kızlar doktorum ferrozinc verdi gece atmamı soyledı ama wc uyandıgımda ınanılmaz midem bulanıyor ılactan mı bılmıyorum o hapla beraber ne yemeliyim nasıl olur yardımmm
denizvebulut omerim32 bana da demir ilaçları kabızlık, hazımsızlık, bulantı yapıyor. Doktorum demir ilaclarini biraktirip sidefer kapsül başlattı hiç bir soeunum kalmadı. Devlet ödemiyor ama diğerlerinden sonra çok iyi geldi. Aklınızda bulunsun.
3bebekannesiii omerim32 ben kan ilaçlarının hiçbirini kullanamadım canım bende hep ağır yan etkileri oldu şuan kan değerim 14 lerde yaptığım şeyi soyleyim fikir olur belki hergun yatmadan önce 1 kaşık pekmeze birkaç damla limon sıkıp onu yedim doktorum bile şok oldu
EmnChn omerim32 ben sabah kahvaltımı yaptıktan sonra içiyorum. Hiç sıkıntı olmadı. Eczacı sen aç karnına içme bulantı yapar dedi. Hamilelerin bünyesi daha hassas olduğu için hemen etkileniyoruz.
denizvebulut omerim32 eczaneden 100 civarı bir fiyata aldım. İnternette daha hesaplı olabilir. Yarın kontrole gideceğim, ilk kutu yeni bitti. Kan degerlerim ne durumda henüz bilmiyorum.
Havvamu Bir arkadasim doguma bi ay kala yapmış kan degerleri yerine gelmis demis doktoru bende su tarifi yapiyorum.. Yarim cay bardağı pekmez Yarim limon Üstüne su tamamla Sabah ac karna icilecek Ben büyükçe bi bardaga bu ölçüyü yapip suyla aciyorum ictikten sonra bazen içim kiyuliyor hemen arkasından bi kac yagsiz gevrek yiyorum..resmen gözüm fln açılıyor 👍🏻 O kadar demir ilaci kullandim hic faydasi olmadi midemi sindirimi mahvetti tahliller hep düşüktü..bakalim insaAllah bu kürde umitliyim
omerim32 Havvamu bunu bende yapıyorum ama ac karna degıl de kahvaltı yaptıktan ıkı saat sonra acaba yınede faydası olur mu
Havvamu Birde benim kan sekerim tansiyonum düşük hani pekmez hizli yukseltirmis şekeri. Yapacak olanlar buna göre yapsın veya yapmasin sonra sikinti olmasin şeker hastasiysaniz fln yapmayın
Havvamu omerim32 bende keçiboynuzu pekmezi iciyorum hatta keçiboynuzu hurma ve dut pekmezi karisimi iciyorum daha da etkiliymis..insaAllah sifa olsun hepimize💕