esraomercandan Kızlar merhaba benim ilk gebeliğim. 29. Haftadan beri sancim oluyor ama ciddi doğum sancısı. Açılmam olmadığı için eve yolluyorlar. Şuan 36. Haftam bitiyo ve hayla açılmam yok başına böyle bir şey gelen varmı nasıl doğum yaptınız?
Hilal-95 esraomercandan benmde sancım cıkıyor eve yoluyor sürekli bn artık evde squat felan yapmya basladm ama bu hafta basladım hurma felan erken olmasın diye plastes topuyla hareketler yap yavas yavas zamanı gelınce doğacaklar zaten ahududu cayı felanda varmış onuda içiçem bu hafta bıtınce perine masajı felan artık allah ne verdiyse😃
Aysebln esraomercandan canım daha vakti değil demek ki bebek doğmak istediği zaman zaten tutamıyorsun olmayan acilman bir anda oluyor benim ilk hamileliğimde 30 haftada sancılarım vardı bı doğmaya niyetlendi kızım 4 gün yattım hastanede sonra 38 haftada 2 cm açılma oldu doktor bu hafta doğum olur dedi ama benim kızım 40+1 de doğdu ☺️
esraomercandan Hilal-95 ay hurma yiyorum pilates yapıyorum ama faydasını görmedim inşaallah görürüz ama gelmeye de pek niyetleri yok gibi
esraomercandan Aysebln ay maşallah insan sorun bendemi diye düşünüyor ilk olunca birde Allah razı olsun cevabiniz için 🙏🏻
esraomercandan Hilal-95 benimde 2 gündür sancım var düzensiz diye direniyorum bakalım gelecekmi ufaklık. Sen kaç haftaliksin
Aysebln esraomercandan yok canım sorun tamamen bebisin keyfi ☺️ keyfi ne zaman gelirse o zaman doguyorlar maalesef sen ne yaparsan yap vakti gelmeden doğmuyor ☺️
esraomercandan Hilal-95 ay aynıyız bende yarın 37 oluyorum sağlıcakla kucağımiza alalım bebisleri inşallah 🙏🏻
Hilal-95 esraomercandan amin canm nts de cıktımı sancın bnm çıkıyor ama açılma felan yok dedi squat yapıyorum perina masajı felan yaptm ama o cok acıttı canmı🤦🏻♀️
esraomercandan Hilal-95 kız ayni valla bende 160 170 çıkıyor sancım açılma yok deyip eve yolluyorlar acı devam ediyor nolucak bu açılma ya
Hilal-95 esraomercandan yaa bilmıyorm 🤦🏻♀️ Bnmkide 100 de cıktı 34 haftada cıkınca evde yat dedi 36 cıktı gene busefer açılma yok dedi gönderdi sancılar bı zarar verirmi bide sen hissediyomusun sancını
esraomercandan Hilal-95 hissediyorum tabi o kadar zorluyorki yuruyemiyorum bazen ya bende korkuyorum bebeğe zarar vermesinden yarın kontrole gidicem konusucam doktorumla gerekirse sezeryan yapsın sürekli sancıyi durdurmak istiyorlar da ben kabul etmiyor içerde bebek dışkısını yiyebilir kordona dolanabilir korkuyorum
Hilal-95 esraomercandan sancıdanmı öle oluyomuş daha erken değilmi kakası için felan allah korusun ben çok hissetmıyorm özelıkle ntsde cıkanı hiç hissetmedim idrar yoku enfeksiyondur dedi saşe felan verdi bnde salı günü gidicem bakalım ne dicekler okadar uğraştım bişey yaramısdır belkı alla sağlıkla kavusmayı nasip etsın ya inşallah
esraomercandan Aysebln Hilal-95 Kızlar haftaya sezeryan günü alicam doktorumuz sezeryani uygun gördü bizim kavuşmamıza az kaldı darısı size inşallah
Hilal-95 esraomercandan ayy hadi hayırlısı canm olsun gelsinler sağlıklada inşallah 🙏🏻 Çok sevindim ya gününü bilmek daha iyi heralde🤣 catınmı darmış ondanmı peki
Aysebln esraomercandan hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kavuştursun sizi 🙏☺️ amin inşallah bizde sağ salim kavuşuruz kızımla 🙏💕
esraomercandan Hilal-95 Hem ondan hemde sancılar var açılma yok boşuna sancı cekmeyeyim bebeğe de zarar vermeyelim diye