HilalUysal Burası o kadar güzel ki her sorumun cevabını alabiliyorum. Happy Mom ailesine sonsuz teşekkür ederim 😍😍😍 Ben normal doğum yaptım ve zor bi doğum oldu. Doğumdan 1 ay sonra da afedersiniz ama makatta kanama oldu, ve her tuvaletten sonra da yanma. Geçen gün de yanmayla birlikte tuvalette orda bi çıkıntı hissettim sizce hemoroid olabilir mi? Başına böyle bişey gelen var mı ?
HilalUysal HilalUysal internetten araştırdım doğumdan sonra olabilirmiş ayrıca muayene pozisyonu da beni utanırdı 😔 ilk önce sizin fikirlerinizi almak istedim
Alinmavi HilalUysal olur tabi dogumda hemoroid oluyor hemen pamuga kantaron surun koyun oraya her gece yapin cok cabuk geciriyor
ZeykemKaya HilalUysal evet bende sımdıden var o ya kucuk ama korkutorum dogumdan sonra ne olcak acaba😢
blackwhite HilalUysal normal Doğum ya vajinal genişleme oluyor diyorlar eskisinden daha geniş olur die sezeryan düşünüyorum bende o yüzden sordum
Zehra2701 blackwhite genişleme yok cnm zaten dikiyorlar kestikleri yerleri vajinanın içini bile dikiyorlar daha da daralma oluyor. Yani şahsi fikrim benim şuan öyle 2 ay oldu doğum yapalim her ilişkiye girdiğimde ilk kez girmiş gibi dar ve hafif ağrıyor yani.
HilalUysal blackwhite alakası yok eskisi gibi canım. Dikiyolar zaten ondan yana şüphen olmasın. Ben de duymuştum genişleme var diye ama o doktora bağlı demekki iyi dikmedi ondan genişleme olmuş olabilir
Zehra2701 HilalUysal ondan dolayı yanma hissin normal doğum yapan herkese onerir doktoru bunu. Duştan ve lavabodan çıkınca batikonlu su ile yıkayıp kurulayacaksin fön makinesi ile yoksa yanman geçmez cnm