Prenses___annesi Merhabalar bn anne oldum 😇 pozitif normal dogum hikayemi sizlerlede paylascam. Bn 29 ekimde dogdum ve bebegimde 29 ekim gece 1 buçukta dünyaya geldi hanimlarr🥰
esraomercandan Prenses___annesi Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı benim gibi bekleyenlere🙏🏻
Aslaninannesi01 Prenses___annesi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 doğum gününüz kutlu olsun en güzel doğum günü hediyenizi almışsınız😍
denizvebulut Prenses___annesi ne kadar şanslısınız, böyle güzel bir günde hem dogmak, hem de doğurmak. En güzel doğum günü hediyesi. Cumhuriyet Bayramınız ve evladinizi da sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Hep bayram tadında doğum gunleriniz olsun ♥️
Mom6162 Prenses___annesi gözünüz aydınnn darısı başımıza çok güzel bir hediye olmuş size doğum gününüzde 😊
Prenses___annesi Eveet gerçekten en guzel en sirin dogum hediyesi bu bana rabbim herkese kolayliklar saglasin
honeysmom Prenses___annesi Ayy ne güzel gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😍 o zaman sizde bebeğinizde iyi ki doğmuş 🥳