Papatyamevsimi-89 Kızlar oğlum hareket ettikçe değişik bir his olustu elim ayağım uyuştu böyle ağlamak istersin ağlayamazsın ya değişik bsy sizde oluyor mu?
Merveelisa Papatyamevsimi-89 olur öyle şeyler benm hareket ettikçe kalcama bacaklarıma bıçak gibi ağrılar giriyo bu günleri de unutucaz doğunca sıkın disinizi
Mucizesinibekleyenacemianne Haftanız kaç? :) benim de son haftalarda buyumesiyle birlikte bazi hareketleri can yakiyo o anlarda sizin gibi hisse kapılıyorum biraz..
DeryAzaD Papatyamevsimi-89 Aynı haftada sayılırız bende 31+2 artık hareketleri daha belirgin güçlü ama ben mutlu oluyorum her tekme attginda evet ansızın oluyor ay diyorum anı tepki veriyorum her defasında ama olsun😍😘
Papatyamevsimi-89 DeryAzaD peki bir tarafta yükselip sertleşiyor mu,nefesinizi daralıyor mu ve kac kilo oldu benim 31+5 de 1909 gram
DeryAzaD Papatyamevsimi-89 Nefes daralması mi.yok olmuyor . 2 gün önce gitmiştim hastaneye 31 di tam 1576 gr kilosu. Geride sanırım kilo.bakimindan
Mucizesinibekleyenacemianne Papatyamevsimi-89 DeryAzaD haftalarimiz ve kilolarimiz birbirine yakinmis kizlar. sizinki normal gidiyo gibi ama benimki 33te 1900 çıktı.. buarada hareketlerin bi tuhaf yapmasi ic giciklamasi normal ve bende de ara ara oluyo o his :)