Elzi2prensesannesi Songulykilicc bnde de her iki gebeliğimde erkek görünüyodu hissettiğimde erkekti ama ikiside kız oldu rüyalar tersidir bnde rüyamda herzman öyle gördüm hep🙄çin takvimi ve rus takvimin de de erkekti ama kız 🤭😂
Askiletotomsu Elzi2prensesannesi o takvimler yalan yahu Planlı gebelikse eğer o zaman yumurtlama günü değilde uc günden oöncesinde ilişkiye girersen kız Tam yumurtlama gününde girersen erkek olmasına etki edebiliyosun mesela ama bu takvimler safsata
Elzi2prensesannesi Songulykilicc yok kız 2nciye hamileyim oda kız iki kızım olcak nasipse 14 gün kaldı 🥰sizin kacinci çocuk cinsiyet nedir
Elzi2prensesannesi Askiletotomsu evet bnde onu duymuştum geç döllenme gibi adete yakın kız adetten sonraki ilk günler erkeğe tekabül ediyormuş
mltmsytgncr Aag06 Eşim: 03.03.1995 Ben: 16.12.1995 S.A.T: 20.08.2021 Rica etsem bana da bakabilir misin?
Elzi2prensesannesi Songulykilicc maşallah hele bi son aya gel tam heyecan basacak ama acele etme doğduktan sonra karnım da daha iyiydi dersin ben ilk hamileliğim de öyleydim sonradan baya söylendim şimdi ki hamileliğimi acele etmiyorum ne kadar geç o kadar iyi🤭😂😂
Esasaf Bende butun oklar erkek bebegi hedef gosteriyordu.Ama kizim olacak💗 Gordugum ruylarda erkekti.Dr.henuz 10 haftalikken erkege benziyor demisti.Hamileligimin ilk aylari hic midem bulanmadi.(kiz bebekte cok bulanir derler) bir tane oglum var dogdugunda kuyruk sokumunda mavimsi bir leke vardi bunun arkasi erkek dediler.bir de çin takvimine baktim O da erkek diyordu.ama sonuc 26 haftalik hamileyim ve kizim olacak💗💗💗
Songulykilicc Elzi2prensesannesi yaa 😍 öyle yorucu oluyor illaki ama nebileyim o kadar çok görmek ve sevmek istiyorum ki 🥰