Selvidgru Migdem yanıyor nolur birşey söyleyin dayanamıyorum uykum günlerdir haram ne denesem fayda yok
Dcle0021 Selvidgru turp varsa tuzla azcık ye Yada salatalık soymadan tuzlamadan ye Süt içebilirsin bi bardak Naneli sakız varsa yada şeker oda iyi gelir Maden suyu da iyi geliyor aklıma bunlar geliyor walla canım:)
Mom3834 Dcle0021 turp midede hem asit hem de gaz üretilmesine sebep olur yalnız 🙄 yani tüketilmemesi gereken yiyeceklerin basında geliyor
NurZenkin Selvidgru oldukça az kalmış evde elma salatalık varsa onlar da fayda eder..Allah yardımcın olsun.Benim son 90 midem fena..
Emilah Selvidgru aynı deriden bende de var canım geceler haram oldu . Son günle benimde artık zorluyor. Mide ağrısı da yaptı bana yanmanın yanında o kadar çok şey deniyorsun ki geçsin diye ağrı da normal heralde. Sut iç dedikleri gibi en iyi o
Ezgi_24 Aynı durumu iki gün önce yaşadım. Hafif soğuk şekersiz süt ile geçirdim baya rahatlattı tavsiye ediyorum 🤗
Dcle0021 Mom3834 bana doktorum ye dedi ve çok iyi geliyor yanmaya kafama göre demedim yani bu saydıklarım hepsini doktorum ye iyi gelir dedi ama hepsi aynı anda değil tabi ki bi gün onu diğer gün başka bişiy öyle ye dedi
Mom3834 Dcle0021 diğer saydıklarınız çok iyi gelir hem gebelik hem de reflüyü azaltır ama turbu bilemedim yanlış anlaşılma olmasın 🙄 turp reflüsü olanlara yasaktır cunku asırı bir asit var içinde ben de geçenlerde yedim mide yanmasından öldüm 🙈
Dcle0021 Mom3834 bilmiyorum doktor diyince bende söyledim yardımcı olur diye ama bana cidden iyi geldi 😊