Serifedayan 1kelebek1panda o parçayı atma doktora giderken götür incelemeye gönderebilirler birde parça parmağınla ezilmiyor değil mi birde kanaman pıhtı şeklinde değil mi o parça dışında ara ara pıhtılar geliyor
Talhaaam 1kelebek1panda bende düşük yapmıştım 11 haftalık su dolu kese geldi ilk sonra et parçası düştü ama kürtaja gerek kalmadı
1kelebek1panda Serifedayan altan neden bakıyolar o yüzden gitmek istemiyorum işte korkum var bakmadan olmuyor mu
Seymanur0707 1kelebek1panda Önce ultrasonla bakar parça kalmışmı diye kalmışsa kürtaj yapar ama mutlaka yarın doktora git hatta imkanın varsa şimdi git geçmiş olsun
Serifedayan 1kelebek1panda kürtaj olmadığı sürece kanaman biter bitmez kalabileceğini söylüyorlar doktorlar
Serifedayan 1kelebek1panda canım bunu öyle düşünme ben 2 düştüğümüde sürekli doktora gittiğim halde yaptım herşeyden önce nasip rabbim nasip etmeyince olmuyor işte
Ahsen34 1kelebek1panda alttan bakıyor küçük olduğu için karından görünmez. Fakat benım doktorum nazar değmesın alttan baktığı zamanlar asla agrım olmadı. Ufacık bır acı dahi hıssetmedım. Korkmayın
1kelebek1panda Allah razı olsun uykularım kaçtı uyuyamıyorum bi yandan da alttan bakıcallar ye korkuyorum hep o yüzden gitmedim hastaneye zaten
Serifedayan 1kelebek1panda stres yapma biliyorum demesi kolay diyorsun ama şuan stresin sana sadece zararı olur zaten şuan sen düşük sürecinin en zor kısmını atlattın alttan muayene biraz acıtıyor ama emin ol dayanılmayacak bir acı değil çok fazla bir acısı yok
1kelebek1panda Düşük yaptığımı söyledi rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi sıvı var dedi kan verdim ona göre ya kürtaj yapıcak ya antibiyotik vericek miş yer yapmış kendine bebek ama