Deryabelinay Melos1 Bende 26 haftalık aynı sorun hem burda bekleyim hem üstte kalsın 😣😣 geçmiş olsun sizede
Ozlemflz Melos1 kuzum gören yaşayan olsa muhakkak cevap verirler. Bu haftalarda agri olması da çok normal
Melos1 Ozlemflz bence kimsenin sayfasına düşmüyor zaten bu siteyede ne olduysa hbişey düzgün gitmiyor
BaharAkarakurt-2010 Melos1 evet Benimde öyle sağda ağrı oluyor kasığımda ama normal olgunu düşünüyorum sıkıntı yapma
Ozlemflz Melos1 sorma ya iyice bozdular. Hamileliğimin basından beri instagrama girmek yerine buraya giriyordum ama iyice soğudum. Sürekli hata veriyor. Üstüne bide olur olmaz anca koca koca reklamlar. 🤦🏻♀️
neslican0644 Melos1 ben 27 haftalığım benim de sol kasık çok ağrıyor yürürken batma yapıyor resmen. Doktorum normal dedi.Sizin haftanız daha ileri doktorunuza danışmakta fayda var tabiki
Ozgeceliktas030819 Korkmana hicccc gerek yok içini ferah tut ben 35+1 deyim bende hep oldu sag kasık da devam ediyor doktora söyledim çok normal bebek büyüyor kasların geriliyor dedi . Bebek büyüdükçe rahminde büyüyor karın çevrende hiç endişelenme 🖐💐🌈👍🙏🧿